Despre companie

 

 

Oglindomat.ro este o companie de producție profesională cu peste 10 ani de experiență în industria de design interior. Împărtășim pasiunea pentru decorațiuni atât pe piața internă, cât și pe cea internațională. Cel mai puternic pilon al nostru sunt oamenii - specialiști în domeniul producției, logisticii și serviciului clienți. Datorită lor, în fiecare zi putem oferi clienților noștri oglinzi de înaltă calitate care ulterior le decorează spațiile.


Creăm oglinzi decorative estetice care vor arăta grozav în orice cameră - de la cele proiectate în stil clasic, la cele inspirate din designul scandinav, până la loft-uri și spații moderne. Varietatea de culori și stiluri combinate cu calitatea înaltă a materialelor fac din oglinzile noastre piese unice.


Vă oferim oglinzi rotunde, oglinzi cu ramă, oglinzi pentru baie și multe altele. Ne extindem regulat oferta și sperăm ca fiecare dintre clienții noștri să găsească exact oglinda de care are nevoie. Verifică magazinul nostru pentru a vedea câte produse avem de oferit.