1. Acasă
 2. Array ( [cid] => 559 [parent] => 1 [level] => 1 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-19 21:08:05 [number] => 20 [path] => 1 [name] => Oglinzi [pagename] => [subname] => [h1name] => Oglinzi [descr] =>

  Oglinzi elegante și rafinate pentru un interior de vis

  Îmbogățiți-vă casa cu oglinzi de înaltă calitate, care adaugă o notă de stil și sofisticare în orice încăpere.

  Aceste oglinzi atemporale sunt nu numai frumoase, ci și extrem de funcționale, fiind esențiale în fiecare locuință. Realizate din materiale durabile și finisaje de înaltă calitate, oglinzile noastre sunt concepute pentru a rezista trecerii timpului, oferind în același timp o reflecție clară și precisă.

   

  Cu o varietate de forme și dimensiuni, oglinzile noastre se potrivesc perfect în orice decor și stil, sporind atmosfera și creând iluzia de spațiu și luminozitate. Nu ratați ocazia de a vă transforma casa într-un sanctuar elegant și rafinat, optând pentru oglinzi care să vă reflecte personalitatea și gusturile rafinate.

  Diversitatea formelor și dimensiunilor - oglinzi potrivite pentru fiecare încăpere.

  Alegeți oglinzi care să se potrivească perfect nevoilor și preferințelor dvs., indiferent de mărimea sau stilul camerei. Grație gamei variate de forme și dimensiuni, veți găsi cu siguranță oglinzi care să completeze armonios fiecare spațiu din casa dvs.

  Optând pentru un model mare și impunător în living, veți crea un punct focal atrăgător și veți reflecta lumina naturală, contribuind la o atmosferă mai luminoasă și mai primitoare. De asemenea, oglinzile pot scoate în evidență elementele decorative și arhitecturale ale camerei, conferindu-i un aer sofisticat.

  Alegeți o oglindă montată pe perete sau așezată pe o comodă în dormitor. Aceasta poate fi un aliat de nădejde pentru pregătirea de dimineață și seara, oferindu-vă un spațiu pentru a vă verifica ținuta și coafura. În plus, o oglindă bine poziționată poate aduce un plus de romantism și intimitate în atmosfera camerei.

  În baie, oglinzile sunt indispensabile pentru a vă îngriji și răsfăța. Optați pentru modele cu iluminare și finisaje rezistente la umiditate, pentru o experiență optimă în această zonă a casei. O oglindă mare și frumoasă poate face minuni în spațiul restrâns al unei băi, creând iluzia de mărire și aerisire.

  Chiar și în hol, o oglindă bine plasată poate face diferența, întâmpinându-vă și pe oaspeții dvs. cu o senzație de deschidere și căldură. În plus, este locul ideal pentru a vă aranja rapid înainte de a ieși pe ușă.

   

  Investiți în oglinzi de calitate, care să vă reflecte personalitatea și să vă ajute să creați un interior de vis, adaptat nevoilor și stilului dvs. de viață. Nu ezitați să explorați gama noastră variată și să găsiți oglinzile perfecte pentru a transforma casa dvs. într-un cămin rafinat și elegant.

  Alege oglinzile potrivite și transformă-ți casa într-un cămin de lux

  Acum că ați descoperit numeroasele avantaje ale oglinzilor noastre elegante și rafinate, nu mai rămâne decât să vă bucurați de ele în propriul cămin. Nu uitați că oglinzile aduc luminozitate și iluzia de spațiu, conferă o notă de stil și sofisticare fiecărei încăperi și sunt esențiale în orice locuință. Cu o gamă variată de forme și dimensiuni, veți găsi cu siguranță soluția perfectă pentru a vă adapta nevoilor și gusturilor dvs.

  Nu ezitați să explorați oferta noastră bogată și să alegeți oglinzile care să vă reflecte personalitatea, să completeze designul interior și să aducă un plus de eleganță și rafinament în casa dvs. Un cămin cu oglinzi de calitate este un cămin luxos și primitor, unde vă veți simți în largul dvs. și veți putea să vă răsfățați alături de cei dragi.

   

  Beneficiați de calitatea, durabilitatea și designul atemporal al oglinzilor noastre și transformați-vă locuința într-un sanctuar al eleganței. A venit momentul să investiți într-un stil de viață rafinat și să vă bucurați de frumusețea oglinzilor care vă înconjoară. Alegeți oglinzile potrivite și începeți transformarea casei dvs. într-un cămin de lux, plin de farmec și stil!

  [descr_short] =>

  Descoperă puterea oglinzilor în a transforma orice încăpere într-un spațiu plin de stil și eleganță. Oglinzile aduc lumina și deschiderea, creând un mediu sofisticat în casa ta. Cu varietatea de forme și dimensiuni disponibile, poți alege oglinda perfectă pentru a completa decorul interior.

  Imaginează-ți o oglindă mare în dormitor, care adaugă profunzime și rafinament, sau o serie de oglinzi într-un aranjament original pe peretele din living. Oglinzile reușesc să creeze o atmosferă unică, în același timp îndeplinind și rolul practic în viața de zi cu zi.

  Alege oglinzile potrivite pentru a-ți îmbogăți spațiul și a crea un mediu impresionant și armonios, în care confortul și estetica se împletesc perfect.

  [descr_extra] => [meta_title] => Oglinzi decorative pentru perete - magazin Oglindomat.ro [meta_descr] => Descoperă noua colecție de oglinzi de perete moderne. Oferim multe dimensiuni, forme diferite și tipuri de rame. Verifică online! [meta_keywords] => [link] => /oglinzi [link_rewrite] => /oglinzi [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => 21,22 [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 3. Oglinzi
 4. Array ( [cid] => 595 [parent] => 564 [level] => 3 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-20 01:45:37 [number] => 5 [path] => 1,559,564 [name] => Oglinzi pentru baie [pagename] => [subname] => [h1name] => Oglinzi pentru baie [descr] =>

  Oglinzi cu stil pentru baie

  Este greu de imaginat o baie fără oglindă, așa că alegerea ei nu ar trebui să fie cu siguranță întâmplătoare. Oglinzile moderne pentru baie sunt decorul perfect pentru încăpere și sunt extrem de funcționale, meritând să vă concentrați asupra acestor caracteristici. Alegând oglinzile dreptunghiulare pentru baie, obțineți o combinație perfectă de clasic și simplitate cu caracterul practic - un câmp vizual mare și confortabil care asigură confortul utilizării băii chiar și pentru mai multe persoane în același timp, în timp ce designul atemporal vă permite să utilizați oglinda în diverse amenajări . Oglinzile rotunde pentru baie ora face încăperea să se simtă mai confortabilă. Sunt perfecte și pentru pereții decorativi, pe care nu îi vor acoperi, ci doar îi vor decora suplimentar. Puteți alege și două oglinzi rotunde pentru baie, perfecte peste două lavoare - atârnate una lângă alta arată extrem de interesante și oferă confort tuturor membrilor gospodăriei.

  Oglinzi pentru baie cu iluminare

  Ce este extrem de necesar în baie , în afară de o oglindă? Desigur,o iluminare bună – atât cea care va crea starea de spirit potrivită în timpul băilor de seară, cât și cea care nu vă va permite să pierdeți niciun detaliu din rutina de îngrijire. Dacă le-ați combina pe amândouă? Oglinzile de baie cu iluminare sunt o soluție extrem de comodă și practică care vor asigura o iluminare excelentă a feței și vor facilita toate tratamentele din baie. Oglinda cu iluminare va fi perfectă pentru o baie mică, unde fiecare bucată liberă a peretelui contează - poți uita de aplice sau lămpi la îndemână care ocupă spațiu inutil. Oglinda luminată va crea, de asemenea, o atmosferă excepțional de plăcută, confortabilă în baie, perfectă pentru sesiunile de relaxare de seară sau momentele în care trebuie să folosiți baia noaptea și lumina principală este prea puternică.

  Oglinzi moderne pentru baie

  Oglinzile pentru baie pot fi adaptate oricărui stil. Ele pot fi simple și atemporale, precum și puțin mai fanteziste - totul depinde de amenajare. Dacă iubiți minimalismul, merită să alegi o oglindă de baie cu un ramă simplă sau chiar fără - atunci cu siguranță nu va predomina interiorul. Fanii soluțiilor mai extravagante ar trebui să acorde atenție unei oglinzi de baie moderne cu ramă decorativă care poate înlocui alte decorațiuni, ceea ce vă va permite să aduceți mult stil în cameră, limitând în același timp completările inutile.

  O gamă largă de oglinzi pentru baie găsiți în magazinul nostru. Care se potrivește cel mai bine al tău? Verifică ce oferim și găsește modelul perfect pentru interiorul tău.

  [descr_short] =>

  Momentul acela în care te poți relaxa în cadă seara sau după un duș rapid după o zi fierbinte... oh da, ne vine să zâmbim! O puteți face singuri, privindu-vă într-o oglindă de baie modernă! Este necesară pentru ritualurile de îngrijire de zi cu zi, dar, în același timp, poate fi o decorațiune grozavă a băii, datorită căreia veți petrece imediat timpul în ea într-un mod plăcut..

  [descr_extra] => [meta_title] => Oglinzi pentru baie – noi și luminate [meta_descr] => Oglinzi pentru baie cu sau fără iluminare LED. Alege tipul de oglindă și culoarea ramei - o gamă variată online! [meta_keywords] => [link] => /oglinzi-pentru-baie [link_rewrite] => /oglinzi-pentru-baie [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => [descr_seo] =>

  Lustra łazienkowe

  [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 5. Oglinzi pentru baie

Lustra łazienkowe

Modele
Oglinzi dreptunghiulare
Oglinzi rotunde
Oglinzi semicirculare
Irregular
Oglinzi ovale
Dimensiune
Oglinzi mici
Oglinzi mari
Dimensiuni (dreptunghiulare)
50x50 cm
60x40 cm
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Dimensiuni (rotund)
Ø 40 cm
Ø 50 cm
Ø 60 cm
Ø 70 cm
Ø 80 cm
Ø 90 cm
Ø 100 cm
Dimensiuni (neregulate)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
87x86 cm
97x96 cm
Dimensiuni (semicirculare)
25x50 cm
30x60 cm
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm
Dimensiuni (oval)
40x70 cm
46x80 cm
52x90 cm
58x100 cm
Dimensiuni (neregulate łezki)
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm

Oglinzi pentru baie

Momentul acela în care te poți relaxa în cadă seara sau după un duș rapid după o zi fierbinte... oh da, ne vine să zâmbim! O puteți face singuri, privindu-vă într-o oglindă de baie modernă! Este necesară pentru ritualurile de îngrijire de zi cu zi, dar, în același timp, poate fi o decorațiune grozavă a băii, datorită căreia veți petrece imediat timpul în ea într-un mod plăcut..

Rezultate: 82
Filtrează după:

Oglinzi cu stil pentru baie

Este greu de imaginat o baie fără oglindă, așa că alegerea ei nu ar trebui să fie cu siguranță întâmplătoare. Oglinzile moderne pentru baie sunt decorul perfect pentru încăpere și sunt extrem de funcționale, meritând să vă concentrați asupra acestor caracteristici. Alegând oglinzile dreptunghiulare pentru baie, obțineți o combinație perfectă de clasic și simplitate cu caracterul practic - un câmp vizual mare și confortabil care asigură confortul utilizării băii chiar și pentru mai multe persoane în același timp, în timp ce designul atemporal vă permite să utilizați oglinda în diverse amenajări . Oglinzile rotunde pentru baie ora face încăperea să se simtă mai confortabilă. Sunt perfecte și pentru pereții decorativi, pe care nu îi vor acoperi, ci doar îi vor decora suplimentar. Puteți alege și două oglinzi rotunde pentru baie, perfecte peste două lavoare - atârnate una lângă alta arată extrem de interesante și oferă confort tuturor membrilor gospodăriei.

Oglinzi pentru baie cu iluminare

Ce este extrem de necesar în baie , în afară de o oglindă? Desigur,o iluminare bună – atât cea care va crea starea de spirit potrivită în timpul băilor de seară, cât și cea care nu vă va permite să pierdeți niciun detaliu din rutina de îngrijire. Dacă le-ați combina pe amândouă? Oglinzile de baie cu iluminare sunt o soluție extrem de comodă și practică care vor asigura o iluminare excelentă a feței și vor facilita toate tratamentele din baie. Oglinda cu iluminare va fi perfectă pentru o baie mică, unde fiecare bucată liberă a peretelui contează - poți uita de aplice sau lămpi la îndemână care ocupă spațiu inutil. Oglinda luminată va crea, de asemenea, o atmosferă excepțional de plăcută, confortabilă în baie, perfectă pentru sesiunile de relaxare de seară sau momentele în care trebuie să folosiți baia noaptea și lumina principală este prea puternică.

Oglinzi moderne pentru baie

Oglinzile pentru baie pot fi adaptate oricărui stil. Ele pot fi simple și atemporale, precum și puțin mai fanteziste - totul depinde de amenajare. Dacă iubiți minimalismul, merită să alegi o oglindă de baie cu un ramă simplă sau chiar fără - atunci cu siguranță nu va predomina interiorul. Fanii soluțiilor mai extravagante ar trebui să acorde atenție unei oglinzi de baie moderne cu ramă decorativă care poate înlocui alte decorațiuni, ceea ce vă va permite să aduceți mult stil în cameră, limitând în același timp completările inutile.

O gamă largă de oglinzi pentru baie găsiți în magazinul nostru. Care se potrivește cel mai bine al tău? Verifică ce oferim și găsește modelul perfect pentru interiorul tău.