1. Acasă
 2. Array ( [cid] => 559 [parent] => 1 [level] => 1 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-19 21:08:05 [number] => 20 [path] => 1 [name] => Oglinzi [pagename] => [subname] => [h1name] => Oglinzi [descr] =>

  Oglinzi elegante și rafinate pentru un interior de vis

  Îmbogățiți-vă casa cu oglinzi de înaltă calitate, care adaugă o notă de stil și sofisticare în orice încăpere.

  Aceste oglinzi atemporale sunt nu numai frumoase, ci și extrem de funcționale, fiind esențiale în fiecare locuință. Realizate din materiale durabile și finisaje de înaltă calitate, oglinzile noastre sunt concepute pentru a rezista trecerii timpului, oferind în același timp o reflecție clară și precisă.

   

  Cu o varietate de forme și dimensiuni, oglinzile noastre se potrivesc perfect în orice decor și stil, sporind atmosfera și creând iluzia de spațiu și luminozitate. Nu ratați ocazia de a vă transforma casa într-un sanctuar elegant și rafinat, optând pentru oglinzi care să vă reflecte personalitatea și gusturile rafinate.

  Diversitatea formelor și dimensiunilor - oglinzi potrivite pentru fiecare încăpere.

  Alegeți oglinzi care să se potrivească perfect nevoilor și preferințelor dvs., indiferent de mărimea sau stilul camerei. Grație gamei variate de forme și dimensiuni, veți găsi cu siguranță oglinzi care să completeze armonios fiecare spațiu din casa dvs.

  Optând pentru un model mare și impunător în living, veți crea un punct focal atrăgător și veți reflecta lumina naturală, contribuind la o atmosferă mai luminoasă și mai primitoare. De asemenea, oglinzile pot scoate în evidență elementele decorative și arhitecturale ale camerei, conferindu-i un aer sofisticat.

  Alegeți o oglindă montată pe perete sau așezată pe o comodă în dormitor. Aceasta poate fi un aliat de nădejde pentru pregătirea de dimineață și seara, oferindu-vă un spațiu pentru a vă verifica ținuta și coafura. În plus, o oglindă bine poziționată poate aduce un plus de romantism și intimitate în atmosfera camerei.

  În baie, oglinzile sunt indispensabile pentru a vă îngriji și răsfăța. Optați pentru modele cu iluminare și finisaje rezistente la umiditate, pentru o experiență optimă în această zonă a casei. O oglindă mare și frumoasă poate face minuni în spațiul restrâns al unei băi, creând iluzia de mărire și aerisire.

  Chiar și în hol, o oglindă bine plasată poate face diferența, întâmpinându-vă și pe oaspeții dvs. cu o senzație de deschidere și căldură. În plus, este locul ideal pentru a vă aranja rapid înainte de a ieși pe ușă.

   

  Investiți în oglinzi de calitate, care să vă reflecte personalitatea și să vă ajute să creați un interior de vis, adaptat nevoilor și stilului dvs. de viață. Nu ezitați să explorați gama noastră variată și să găsiți oglinzile perfecte pentru a transforma casa dvs. într-un cămin rafinat și elegant.

  Alege oglinzile potrivite și transformă-ți casa într-un cămin de lux

  Acum că ați descoperit numeroasele avantaje ale oglinzilor noastre elegante și rafinate, nu mai rămâne decât să vă bucurați de ele în propriul cămin. Nu uitați că oglinzile aduc luminozitate și iluzia de spațiu, conferă o notă de stil și sofisticare fiecărei încăperi și sunt esențiale în orice locuință. Cu o gamă variată de forme și dimensiuni, veți găsi cu siguranță soluția perfectă pentru a vă adapta nevoilor și gusturilor dvs.

  Nu ezitați să explorați oferta noastră bogată și să alegeți oglinzile care să vă reflecte personalitatea, să completeze designul interior și să aducă un plus de eleganță și rafinament în casa dvs. Un cămin cu oglinzi de calitate este un cămin luxos și primitor, unde vă veți simți în largul dvs. și veți putea să vă răsfățați alături de cei dragi.

   

  Beneficiați de calitatea, durabilitatea și designul atemporal al oglinzilor noastre și transformați-vă locuința într-un sanctuar al eleganței. A venit momentul să investiți într-un stil de viață rafinat și să vă bucurați de frumusețea oglinzilor care vă înconjoară. Alegeți oglinzile potrivite și începeți transformarea casei dvs. într-un cămin de lux, plin de farmec și stil!

  [descr_short] =>

  Descoperă puterea oglinzilor în a transforma orice încăpere într-un spațiu plin de stil și eleganță. Oglinzile aduc lumina și deschiderea, creând un mediu sofisticat în casa ta. Cu varietatea de forme și dimensiuni disponibile, poți alege oglinda perfectă pentru a completa decorul interior.

  Imaginează-ți o oglindă mare în dormitor, care adaugă profunzime și rafinament, sau o serie de oglinzi într-un aranjament original pe peretele din living. Oglinzile reușesc să creeze o atmosferă unică, în același timp îndeplinind și rolul practic în viața de zi cu zi.

  Alege oglinzile potrivite pentru a-ți îmbogăți spațiul și a crea un mediu impresionant și armonios, în care confortul și estetica se împletesc perfect.

  [descr_extra] => [meta_title] => Oglinzi decorative pentru perete - magazin Oglindomat.ro [meta_descr] => Descoperă noua colecție de oglinzi de perete moderne. Oferim multe dimensiuni, forme diferite și tipuri de rame. Verifică online! [meta_keywords] => [link] => /oglinzi [link_rewrite] => /oglinzi [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => 21,22 [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 3. Oglinzi
 4. Array ( [cid] => 1452 [parent] => 565 [level] => 3 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2023-03-10 14:40:07 [number] => 0 [path] => 1,559,565 [name] => Oglinzi semicerc [pagename] => [subname] => [h1name] => Oglinzi semicerc, semirotunda [descr] =>

  Transformă-ți spațiul interior cu eleganța și versatilitatea oglinzilor semicerc

  Oglinzi în formă de semilună reprezintă o soluție elegantă și unică pentru a adăuga stil și personalitate oricărui spațiu interior. Cu designul lor modern și versatilitatea lor, aceste oglinzi se potrivesc perfect într-o varietate de încăperi și pot fi combinate în numeroase compoziții creative. În cele ce urmează, vom explora caracteristicile și avantajele oglinzilor semicerc și modul în care acestea pot fi folosite pentru a îmbunătăți aspectul și funcționalitatea diferitelor spații din casa ta.

  Redescoperă frumusețea interioarelor cu oglinzile semirotunde: stil, funcționalitate și rafinament

  Oglinzile în formă de semicerc reprezintă alegerea ideală pentru cei care doresc să îmbine designul modern cu funcționalitatea și să aducă un plus de stil în amenajarea interioară. Fabricate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi sticlă și metal, aceste oglinzi oferă durabilitate și rezistență pe termen lung, garantând o investiție inteligentă. Grație formei lor unice și a finisajelor variate, oglinzile semirotunde conferă o notă de eleganță și rafinament fiecărei încăperi în care sunt amplasate.

   

  Oglinzi semicerc: Magia transformării spațiilor cu un efect deosebit în fiecare cameră

  Oglinzi în formă de semilună sunt alegerea ideală pentru a aduce un strop de magie în diverse spații din locuința ta, datorită versatilității și efectului spectaculos pe care îl oferă. Acestea se potrivesc de minune în living, dormitor, hol, baie și chiar în camera copiilor. În living, oglinzile semirotunde pot fi amplasate deasupra unui bufet sau a unei console, creând un punct focal impresionant și atractiv. În dormitor, poți monta o astfel de oglindă deasupra patului în așa fel încât să imite un răsărit de soare, conferind camerei o atmosferă liniștitoare și relaxantă. În apropierea zonei de toaletă, oglinzile în formă de semicerc adaugă profunzime și luminozitate, facilitând pregătirea de dimineață. În hol, o oglindă semicerc poate servi ca element util și decorativ, întâmpinând oaspeții într-un mod elegant și sofisticat. În baie, aceste oglinzi pot fi plasate deasupra chiuvetei sau în zona de machiaj, oferind un aspect modern și funcțional, care îmbunătățește experiența de îngrijire personală.

  Arta compozițiilor inovatoare: exprimă-ți creativitatea cu oglinzile semicerc

  Cu oglinzile în formă de semilună, poți crea compoziții unice și personalizate, combinând mai multe piese în diferite moduri. Poți așeza oglinzile într-un model simetric sau asimetric, sau chiar să creezi forme geometrice interesante prin juxtapunerea acestora. De asemenea, poți alege să le combini cu alte tipuri de oglinzi pentru a crea o galerie de oglinzi eclectică și atractivă.

  Simbol al eleganței și al originalității în designul interior - Armonie între stil, funcționalitate și varietate

  Oglinzile semicerc se disting prin eleganța și unicitatea lor, transformând orice spațiu interior într-un adevărat punct de atracție. Investind în astfel de oglinzi, vei obține nu doar un element funcțional, ci și o piesă de artă, care va impresiona pe oricine îți va trece pragul.

  Poți opta pentru oglinzi de dimensiuni mai mici, pentru a crea un efect subtil și rafinat, sau pentru oglinzi mai mari, care vor deveni elementul central al încăperii, atrăgând toate privirile. Acest amestec de eleganță, funcționalitate și varietate face din oglinzile în formă de semilună o alegere inspirată și inovatoare pentru designul interior.

  Oglinzile semirotunde reprezintă o soluție excelentă pentru a adăuga stil și rafinament în orice spațiu interior. Grație versatilității lor, formei unice și diversității de dimensiuni și finisaje, aceste oglinzi pot fi integrate cu succes într-o varietate de încăperi și pot fi folosite pentru a crea compoziții artistice unice. Nu rata ocazia de a adăuga un element de eleganță și unicitate în casa ta prin achiziționarea unei oglinzi în formă de semicerc.

  [descr_short] =>

   

  Descoperă farmecul oglinzilor semicerc, soluția ideală pentru a adăuga o notă de eleganță și unicitate în casa ta. Cu designul lor modern și versatilitatea în amenajarea diferitelor încăperi, aceste oglinzi se potrivesc perfect în orice spațiu interior. Transformă-ți încăperile într-un loc plin de magie și creativitate, creând compoziții unice și atractive cu ajutorul oglinzilor în formă de semilună. Îmbină stilul, rafinamentul și imaginația cu oglinzile semirotunde pentru a-ți înnobila spațiul interior și a impresiona pe oricine îți va trece pragul.

  [descr_extra] => [meta_title] => Oglinzi in forma de semicerc, semiluna, semirotunda [meta_descr] => Descoperă Oglinzi in forma de semicerc! Adaugă un plus de eleganță și stil în casa ta. Alege modelul perfect și transformă-ți interiorul acum! [meta_keywords] => [link] => /oglinzi-semicerc [link_rewrite] => /oglinzi-semicerc [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 5. Oglinzi semicerc
Dimensiune
Oglinzi mici
Oglinzi mari
Modele
Oglinzi semicirculare
Dimensiuni (semicirculare)
25x50 cm
30x60 cm
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm

Oglinzi semicerc, semirotunda

 

Descoperă farmecul oglinzilor semicerc, soluția ideală pentru a adăuga o notă de eleganță și unicitate în casa ta. Cu designul lor modern și versatilitatea în amenajarea diferitelor încăperi, aceste oglinzi se potrivesc perfect în orice spațiu interior. Transformă-ți încăperile într-un loc plin de magie și creativitate, creând compoziții unice și atractive cu ajutorul oglinzilor în formă de semilună. Îmbină stilul, rafinamentul și imaginația cu oglinzile semirotunde pentru a-ți înnobila spațiul interior și a impresiona pe oricine îți va trece pragul.

Rezultate: 12
Filtrează după:

Transformă-ți spațiul interior cu eleganța și versatilitatea oglinzilor semicerc

Oglinzi în formă de semilună reprezintă o soluție elegantă și unică pentru a adăuga stil și personalitate oricărui spațiu interior. Cu designul lor modern și versatilitatea lor, aceste oglinzi se potrivesc perfect într-o varietate de încăperi și pot fi combinate în numeroase compoziții creative. În cele ce urmează, vom explora caracteristicile și avantajele oglinzilor semicerc și modul în care acestea pot fi folosite pentru a îmbunătăți aspectul și funcționalitatea diferitelor spații din casa ta.

Redescoperă frumusețea interioarelor cu oglinzile semirotunde: stil, funcționalitate și rafinament

Oglinzile în formă de semicerc reprezintă alegerea ideală pentru cei care doresc să îmbine designul modern cu funcționalitatea și să aducă un plus de stil în amenajarea interioară. Fabricate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi sticlă și metal, aceste oglinzi oferă durabilitate și rezistență pe termen lung, garantând o investiție inteligentă. Grație formei lor unice și a finisajelor variate, oglinzile semirotunde conferă o notă de eleganță și rafinament fiecărei încăperi în care sunt amplasate.

 

Oglinzi semicerc: Magia transformării spațiilor cu un efect deosebit în fiecare cameră

Oglinzi în formă de semilună sunt alegerea ideală pentru a aduce un strop de magie în diverse spații din locuința ta, datorită versatilității și efectului spectaculos pe care îl oferă. Acestea se potrivesc de minune în living, dormitor, hol, baie și chiar în camera copiilor. În living, oglinzile semirotunde pot fi amplasate deasupra unui bufet sau a unei console, creând un punct focal impresionant și atractiv. În dormitor, poți monta o astfel de oglindă deasupra patului în așa fel încât să imite un răsărit de soare, conferind camerei o atmosferă liniștitoare și relaxantă. În apropierea zonei de toaletă, oglinzile în formă de semicerc adaugă profunzime și luminozitate, facilitând pregătirea de dimineață. În hol, o oglindă semicerc poate servi ca element util și decorativ, întâmpinând oaspeții într-un mod elegant și sofisticat. În baie, aceste oglinzi pot fi plasate deasupra chiuvetei sau în zona de machiaj, oferind un aspect modern și funcțional, care îmbunătățește experiența de îngrijire personală.

Arta compozițiilor inovatoare: exprimă-ți creativitatea cu oglinzile semicerc

Cu oglinzile în formă de semilună, poți crea compoziții unice și personalizate, combinând mai multe piese în diferite moduri. Poți așeza oglinzile într-un model simetric sau asimetric, sau chiar să creezi forme geometrice interesante prin juxtapunerea acestora. De asemenea, poți alege să le combini cu alte tipuri de oglinzi pentru a crea o galerie de oglinzi eclectică și atractivă.

Simbol al eleganței și al originalității în designul interior - Armonie între stil, funcționalitate și varietate

Oglinzile semicerc se disting prin eleganța și unicitatea lor, transformând orice spațiu interior într-un adevărat punct de atracție. Investind în astfel de oglinzi, vei obține nu doar un element funcțional, ci și o piesă de artă, care va impresiona pe oricine îți va trece pragul.

Poți opta pentru oglinzi de dimensiuni mai mici, pentru a crea un efect subtil și rafinat, sau pentru oglinzi mai mari, care vor deveni elementul central al încăperii, atrăgând toate privirile. Acest amestec de eleganță, funcționalitate și varietate face din oglinzile în formă de semilună o alegere inspirată și inovatoare pentru designul interior.

Oglinzile semirotunde reprezintă o soluție excelentă pentru a adăuga stil și rafinament în orice spațiu interior. Grație versatilității lor, formei unice și diversității de dimensiuni și finisaje, aceste oglinzi pot fi integrate cu succes într-o varietate de încăperi și pot fi folosite pentru a crea compoziții artistice unice. Nu rata ocazia de a adăuga un element de eleganță și unicitate în casa ta prin achiziționarea unei oglinzi în formă de semicerc.