Modele
Oglinzi dreptunghiulare
Oglinzi rotunde
Dimensiune
Oglinzi mici
Oglinzi mari
Dimensiuni (dreptunghiulare)
50x50 cm
60x40 cm
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Dimensiuni (rotund)
Ø 40 cm
Ø 50 cm
Ø 60 cm
Ø 70 cm
Ø 80 cm
Ø 90 cm
Ø 100 cm

Oglinzi cu ramă albă

Unii spun că albul nu este o culoare. Alții, la rândul lor, cred că este cea mai bună culoare - este elegantă, simplă, universală și atemporală. Noi știm un lucru - oglinda cu ramă albă este un adevărat succes întotdeauna. Va funcționa în orice cameră și cu orice amenajare, nu doar ca o piesă necesară, ci mai presus de toate un accesoriu frumos, elegant și clasic.

Rezultate: 12
Filtrează după:

Oglindă cu ramă albă pentru living

Dacă nu știi exact ce, știi sigur că albul se va purta mereu. De aceea oglinzile cu ramă albă sunt atât de populare și sunt adesea alese atât pentru băi, cât și pentru living-uri. Oglinzile albe suspendate sunt un decor grozav de perete - pot contrasta într-un mod interesant cu culorile închise sau pot deveni aproape invizibile, perfecte într-un concept interior minimalist. Oglinzile cu ramă albă, indiferent de dimensiune, arată ușor și delicat și, cel mai important, foarte elegant. Culoare universală înseamnă că vor fi mereu la zi, chiar dacă ideea amenajării interioare se schimbă. Oglinda cu ramă albă din lemn se potrivește perfect într-un living clasic, deasupra unei comode sau a unei canapele, deși există diferite variante - pentru interioare moderne, puteți alege o oglindă cu ramă albă de plastic, care se va potrivi perfect în amenajare, mai ales dacă rama este ușor lucioasă.

Oglinzi moderne cu ramă albă

Cu siguranță cel mai mare avantaj al oglinzilor cu ramă albă este caracterul lor atemporal. Oricât de mult se schimbă amenajarea sau designul interior – având o oglindă cu ramă albă, nu va trebui înlocuită cu un alt model. Pot fi adaptate oricărei amenajări, ba chiar agățate într-o altă cameră, cu garanția că se va potrivi și în acel spațiu. Oglinzile cu ramă albă, ca element decorativ, fac și interiorul puțin mai luminos - sunt delicate și ușoare, iar culoarea albă va da mereu impresia de curățenie. În plus, oglinda cu ramă albă este pur și simplu elegantă. Nu trebuie să vă faceți griji că va eclipsa alte accesorii sau, împreună cu tablourile și fotografiile de pe pereți, va crește impresia de splendoare și haos. Dimpotrivă – printre multe accesorii colorate, o astfel de oglindă va arăta cu mult bun gust și mai mult – este o soluție foarte sigură tocmai într-o situație în care multitudinea și varietatea decorațiunilor sunt puse în valoare. Merită să ne amintim că orice se reflectă în aceasta, creează iluzia optică a unor modele și culori suplimentare.

Diverse variante de oglinzi cu ramă albă

Oglinda dreptunghiulară cu ramă albă sau oglinda rotundă albă? Alegerea este dificilă, dar din fericire toată lumea va avea dreptate, deoarece indiferent de formă, oglinzile cu rame albe pur și simplu arată bine, indiferent de forma lor. Oglinzile dreptunghiulare albe sunt un element clasic care se potrivesc în orice încăpere și asigură confortul la utilizare. Oglinzile rotunde sunt ceva mai originale și sunt o decorațiune interesantă, mai ales dacă mai multe, de dimensiuni diferite, atârnă una lângă cealaltă. Vor fi perfecte atat în living cât și în baie.

 

Acum că știi că albul este întotdeauna perfect, ce formă de oglindă se potrivește mai bine cu interiorul tău? În magazinul nostru veți găsi o mulțime de modele de oglinzi interesante cu rame albe. Alege-l pe cel mai bun și bucură-te de designul unic.