1. Acasă
 2. Array ( [cid] => 559 [parent] => 1 [level] => 1 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-19 21:08:05 [number] => 20 [path] => 1 [name] => Oglinzi [pagename] => [subname] => [h1name] => Oglinzi [descr] =>

  Oglinzi elegante și rafinate pentru un interior de vis

  Îmbogățiți-vă casa cu oglinzi de înaltă calitate, care adaugă o notă de stil și sofisticare în orice încăpere.

  Aceste oglinzi atemporale sunt nu numai frumoase, ci și extrem de funcționale, fiind esențiale în fiecare locuință. Realizate din materiale durabile și finisaje de înaltă calitate, oglinzile noastre sunt concepute pentru a rezista trecerii timpului, oferind în același timp o reflecție clară și precisă.

   

  Cu o varietate de forme și dimensiuni, oglinzile noastre se potrivesc perfect în orice decor și stil, sporind atmosfera și creând iluzia de spațiu și luminozitate. Nu ratați ocazia de a vă transforma casa într-un sanctuar elegant și rafinat, optând pentru oglinzi care să vă reflecte personalitatea și gusturile rafinate.

  Diversitatea formelor și dimensiunilor - oglinzi potrivite pentru fiecare încăpere.

  Alegeți oglinzi care să se potrivească perfect nevoilor și preferințelor dvs., indiferent de mărimea sau stilul camerei. Grație gamei variate de forme și dimensiuni, veți găsi cu siguranță oglinzi care să completeze armonios fiecare spațiu din casa dvs.

  Optând pentru un model mare și impunător în living, veți crea un punct focal atrăgător și veți reflecta lumina naturală, contribuind la o atmosferă mai luminoasă și mai primitoare. De asemenea, oglinzile pot scoate în evidență elementele decorative și arhitecturale ale camerei, conferindu-i un aer sofisticat.

  Alegeți o oglindă montată pe perete sau așezată pe o comodă în dormitor. Aceasta poate fi un aliat de nădejde pentru pregătirea de dimineață și seara, oferindu-vă un spațiu pentru a vă verifica ținuta și coafura. În plus, o oglindă bine poziționată poate aduce un plus de romantism și intimitate în atmosfera camerei.

  În baie, oglinzile sunt indispensabile pentru a vă îngriji și răsfăța. Optați pentru modele cu iluminare și finisaje rezistente la umiditate, pentru o experiență optimă în această zonă a casei. O oglindă mare și frumoasă poate face minuni în spațiul restrâns al unei băi, creând iluzia de mărire și aerisire.

  Chiar și în hol, o oglindă bine plasată poate face diferența, întâmpinându-vă și pe oaspeții dvs. cu o senzație de deschidere și căldură. În plus, este locul ideal pentru a vă aranja rapid înainte de a ieși pe ușă.

   

  Investiți în oglinzi de calitate, care să vă reflecte personalitatea și să vă ajute să creați un interior de vis, adaptat nevoilor și stilului dvs. de viață. Nu ezitați să explorați gama noastră variată și să găsiți oglinzile perfecte pentru a transforma casa dvs. într-un cămin rafinat și elegant.

  Alege oglinzile potrivite și transformă-ți casa într-un cămin de lux

  Acum că ați descoperit numeroasele avantaje ale oglinzilor noastre elegante și rafinate, nu mai rămâne decât să vă bucurați de ele în propriul cămin. Nu uitați că oglinzile aduc luminozitate și iluzia de spațiu, conferă o notă de stil și sofisticare fiecărei încăperi și sunt esențiale în orice locuință. Cu o gamă variată de forme și dimensiuni, veți găsi cu siguranță soluția perfectă pentru a vă adapta nevoilor și gusturilor dvs.

  Nu ezitați să explorați oferta noastră bogată și să alegeți oglinzile care să vă reflecte personalitatea, să completeze designul interior și să aducă un plus de eleganță și rafinament în casa dvs. Un cămin cu oglinzi de calitate este un cămin luxos și primitor, unde vă veți simți în largul dvs. și veți putea să vă răsfățați alături de cei dragi.

   

  Beneficiați de calitatea, durabilitatea și designul atemporal al oglinzilor noastre și transformați-vă locuința într-un sanctuar al eleganței. A venit momentul să investiți într-un stil de viață rafinat și să vă bucurați de frumusețea oglinzilor care vă înconjoară. Alegeți oglinzile potrivite și începeți transformarea casei dvs. într-un cămin de lux, plin de farmec și stil!

  [descr_short] =>

  Descoperă puterea oglinzilor în a transforma orice încăpere într-un spațiu plin de stil și eleganță. Oglinzile aduc lumina și deschiderea, creând un mediu sofisticat în casa ta. Cu varietatea de forme și dimensiuni disponibile, poți alege oglinda perfectă pentru a completa decorul interior.

  Imaginează-ți o oglindă mare în dormitor, care adaugă profunzime și rafinament, sau o serie de oglinzi într-un aranjament original pe peretele din living. Oglinzile reușesc să creeze o atmosferă unică, în același timp îndeplinind și rolul practic în viața de zi cu zi.

  Alege oglinzile potrivite pentru a-ți îmbogăți spațiul și a crea un mediu impresionant și armonios, în care confortul și estetica se împletesc perfect.

  [descr_extra] => [meta_title] => Oglinzi decorative pentru perete - magazin Oglindomat.ro [meta_descr] => Descoperă noua colecție de oglinzi de perete moderne. Oferim multe dimensiuni, forme diferite și tipuri de rame. Verifică online! [meta_keywords] => [link] => /oglinzi [link_rewrite] => /oglinzi [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => 21,22 [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 3. Oglinzi
 4. Array ( [cid] => 1201 [parent] => 565 [level] => 3 [photo_id] => 2557 [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-11-20 15:18:03 [number] => 4 [path] => 1,559,565 [name] => Oglinzi fără ramă [pagename] => [subname] => [h1name] => Oglinzi fără ramă [descr] =>

  Oglinzi elegante fără ramă

  De ce merită să alegi o oglindă fără ramă? În primul rând, cu siguranță se va potrivi în diverse interioare. Va fi perfectă într-o amenajare minimalistă, unde alegerea atentă a accesoriilor este atât de importantă – problema asamblării cadrului dispare, iar oglinda, indiferent de forma ei, va fi un decor perfect. Se încadrează și în interioare cu stil modern, fără a impune culori și texturi suplimentare, fiind un decor atemporal și universal. Dar interioarele vintage? Oglinzile fără ramă vor funcționa perfect acolo! Nu există riscul să nu se potrivească cu stiluri diferite - astfel de oglinzi sunt o soluție sigură, atemporală și interesantă în același timp.

  Oglinzi moderne fără ramă

  Alegând oglinzi fără ramă, poți economisi mult! În primul rând, timpul – nu trebuie să căutați rama perfectă, care să se potrivească cu stilul și culoarea restului încăperii. De asemenea, economisiți bani - schimbarea amenajării nu va necesita schimbarea oglinzii de pe perete, care se va potrivi întotdeauna! Este, de asemenea, o modalitate ideală de a maximiza și de a utiliza spațiul în mod practic - nu mai trebuie să vă faceți griji că oglinda nu se va potrivi în locul ales din cauza ramei. Pot fi agățate pe ușa dulapului, într-un loc îngust sau oriunde unde este loc pentru un pic de gust. Oglinzile fără ramă vor fi perfecte și în baie și în dressing, precum și peste tot unde rama pur și simplu nu contează!

   

  Mizați pe universalitate. Selecția mare de oglinzi fără ramă poate fi gasită în magazinul nostru, avem oglinzile rotunde și dreptunghiulare cu multe dimensiuni diferite de la 40 cm la 100 cm. Verificață oferta și alegeți ceva perfect pentru interiorul dvs.

  [descr_short] =>

  Fără îndoială că oglinda este unul dintre cele mai necesare elemente ale designului interior. Dar uneori este greu să-l alegi pe cel potrivit. Ce formă? Ce marime? ce cadru? Mai gros? Sau subțire? Colorat sau simplu? Dacă rama este cea care prelungește decizia de a cumpăra oglinda potrivită pentru perete, merită să alegeți o oglinda fără ramă! Pot fi adaptate la amenajări diferite multiple, fără teama că vor arăta rău împreună cu alte accesorii.

  [descr_extra] => [meta_title] => Oglinzi fără ramă pentru perete [meta_descr] => Oglinzi minimaliste fără ramă pentru perete. Ușurează potrivirea oglinzii cu interiorul - alege un design simplist și modern. Comandă online! [meta_keywords] => [link] => /oglinzi-fara-rama [link_rewrite] => /oglinzi-fara-rama [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => [descr_seo] => [photo_ext] => jpg [photo_add_date] => 2022-09-10 15:04:14 [photo_size] => 920848 [photo_dim] => 1600x1600 [photo_code] => 8cd761cc30003fcbc7d98e00b4079d90111e8d3d [photo_add_by] => 34 [photo_file_name] => miniatura [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => 0 [photo_pin_y] => 0 [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 5. Oglinzi fără ramă
Modele
Oglinzi dreptunghiulare
Oglinzi rotunde
Oglinzi semicirculare
Oglinzi ovale
Irregular
Dimensiune
Oglinzi mici
Oglinzi mari
Dimensiuni (dreptunghiulare)
50x50 cm
60x40 cm
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Dimensiuni (rotund)
Ø 40 cm
Ø 50 cm
Ø 60 cm
Ø 70 cm
Ø 80 cm
Ø 90 cm
Ø 100 cm
Dimensiuni (neregulate)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
87x86 cm
97x96 cm
Dimensiuni (semicirculare)
25x50 cm
30x60 cm
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm
Dimensiuni (oval)
40x70 cm
46x80 cm
52x90 cm
58x100 cm
Dimensiuni (neregulate łezki)
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm

Oglinzi fără ramă

Fără îndoială că oglinda este unul dintre cele mai necesare elemente ale designului interior. Dar uneori este greu să-l alegi pe cel potrivit. Ce formă? Ce marime? ce cadru? Mai gros? Sau subțire? Colorat sau simplu? Dacă rama este cea care prelungește decizia de a cumpăra oglinda potrivită pentru perete, merită să alegeți o oglinda fără ramă! Pot fi adaptate la amenajări diferite multiple, fără teama că vor arăta rău împreună cu alte accesorii.

Rezultate: 57
Filtrează după:

Oglinzi elegante fără ramă

De ce merită să alegi o oglindă fără ramă? În primul rând, cu siguranță se va potrivi în diverse interioare. Va fi perfectă într-o amenajare minimalistă, unde alegerea atentă a accesoriilor este atât de importantă – problema asamblării cadrului dispare, iar oglinda, indiferent de forma ei, va fi un decor perfect. Se încadrează și în interioare cu stil modern, fără a impune culori și texturi suplimentare, fiind un decor atemporal și universal. Dar interioarele vintage? Oglinzile fără ramă vor funcționa perfect acolo! Nu există riscul să nu se potrivească cu stiluri diferite - astfel de oglinzi sunt o soluție sigură, atemporală și interesantă în același timp.

Oglinzi moderne fără ramă

Alegând oglinzi fără ramă, poți economisi mult! În primul rând, timpul – nu trebuie să căutați rama perfectă, care să se potrivească cu stilul și culoarea restului încăperii. De asemenea, economisiți bani - schimbarea amenajării nu va necesita schimbarea oglinzii de pe perete, care se va potrivi întotdeauna! Este, de asemenea, o modalitate ideală de a maximiza și de a utiliza spațiul în mod practic - nu mai trebuie să vă faceți griji că oglinda nu se va potrivi în locul ales din cauza ramei. Pot fi agățate pe ușa dulapului, într-un loc îngust sau oriunde unde este loc pentru un pic de gust. Oglinzile fără ramă vor fi perfecte și în baie și în dressing, precum și peste tot unde rama pur și simplu nu contează!

 

Mizați pe universalitate. Selecția mare de oglinzi fără ramă poate fi gasită în magazinul nostru, avem oglinzile rotunde și dreptunghiulare cu multe dimensiuni diferite de la 40 cm la 100 cm. Verificață oferta și alegeți ceva perfect pentru interiorul dvs.