Oglinzi dreptunghiulare

Clasicul se va potrivi întotdeauna. Așa că dacă nu știi ce oglindă să alegi, oglinda decorativă dreptunghiulară își va face treaba perfect. Va fi atât un decor interesant și, în același timp, va oferi oportunități ideale de a te uita la tine în fiecare zi și de a te bucura de propria reflecție. Oglinda dreptunghiulară, aparent simplă, dar cea mai populară, va merge bine în orice cameră și în orice amenajare.

Rezultate: 20
Filtrează după:

Oglindă dreptunghiulară decorativă

Nu există nicio cameră în care oglinda să nu încapă. Mai mult - în multe este chiar necesar! Dar pe lângă scopul său practic, poate fi și un decor grozav și o alternativă la tablouri, care uneori sunt foarte greu de asortat cu amenajarea. Pe de altă parte, o oglindă dreptunghiulară își va găsi întotdeauna justificarea - va reflecta lumina, luminând camera, va mări optic spațiul și, mai presus de toate, va arăta mereu grozav - nu vă puteți lipsi de o astfel de oglindă! O oglindă suspendată dreptunghiulară va funcționa grozav pe un perete îngust din coridor sau pe ușa unui dulap, iar oglinzile în rame decorative vor decora perfect peretele din living. De asemenea, arată grozav deasupra mesei de bucătărie. Cu o oglindă decorativă dreptunghiulară selectată corespunzător, fața oricărui interior se va schimba, adăugând stil și caracter interesant. Pot fi agățate atât pe verticală, cât și pe orizontală, cu o ușoară înclinare sau prinse ferm de perete. Gama de selecție este uriașă, la fel și posibilitățile de a folosi o oglindă pe perete, de exemplu, crearea unui colaj interesant de diferite dimensiuni sau agățarea acestora între tablouri.

Oglinzi dreptunghiulare pentru baie

Baie mică? Baie mare? Dimensiunea băii tale nu contează, pentru că există oglinda decorativă dreptunghiulară potrivită pentru fiecare, care va face din toate ritualurile de frumusețe o adevarată placere. Oglinzile de baie dreptunghiulare și stilate sunt decorul perfect al spațiului, datorită cărora nu va trebui să investești în accesorii care iau din spațiu - doar alegeți cadrul potrivit pentru a obține efectul de plăcut și util. Oglinzile dreptunghiulare mari vor mări foarte mult o baie mică, în timp ce oglinzile mici vor fi un ajutor ideal pentru machiaj și îngrijire. Oglinzile dreptunghiulare de pe perete vor funcționa atât în amenajările clasice, cât și moderne. Forma lor simplă și forma atemporală vă permit să le folosiți literalmente peste tot, nu doar ca un must-have, ci și ca decorațiune. Ce este interesant - le puteți schimba suspendarea de la verticală la orizontală și invers, astfel încât să puteți schimba oricând puțin designul interior! Oglinzile decorative dreptunghiulare vor funcționa bine și în spațiul de birou, fiind decorul perfect pentru încăperile elegante.

Selecția mare de oglinzi dreptunghiulare interesante poate fi găsită în magazinul nostru. Verificați care se potrivește cel mai bine cu interiorul dvs. și schimbați-l într-un mod simplu, dar eficient!