1. Acasă
 2. Array ( [cid] => 559 [parent] => 1 [level] => 1 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-19 21:08:05 [number] => 20 [path] => 1 [name] => Oglinzi [pagename] => [subname] => [h1name] => Oglinzi [descr] =>

  Oglinzi elegante și rafinate pentru un interior de vis

  Îmbogățiți-vă casa cu oglinzi de înaltă calitate, care adaugă o notă de stil și sofisticare în orice încăpere.

  Aceste oglinzi atemporale sunt nu numai frumoase, ci și extrem de funcționale, fiind esențiale în fiecare locuință. Realizate din materiale durabile și finisaje de înaltă calitate, oglinzile noastre sunt concepute pentru a rezista trecerii timpului, oferind în același timp o reflecție clară și precisă.

   

  Cu o varietate de forme și dimensiuni, oglinzile noastre se potrivesc perfect în orice decor și stil, sporind atmosfera și creând iluzia de spațiu și luminozitate. Nu ratați ocazia de a vă transforma casa într-un sanctuar elegant și rafinat, optând pentru oglinzi care să vă reflecte personalitatea și gusturile rafinate.

  Diversitatea formelor și dimensiunilor - oglinzi potrivite pentru fiecare încăpere.

  Alegeți oglinzi care să se potrivească perfect nevoilor și preferințelor dvs., indiferent de mărimea sau stilul camerei. Grație gamei variate de forme și dimensiuni, veți găsi cu siguranță oglinzi care să completeze armonios fiecare spațiu din casa dvs.

  Optând pentru un model mare și impunător în living, veți crea un punct focal atrăgător și veți reflecta lumina naturală, contribuind la o atmosferă mai luminoasă și mai primitoare. De asemenea, oglinzile pot scoate în evidență elementele decorative și arhitecturale ale camerei, conferindu-i un aer sofisticat.

  Alegeți o oglindă montată pe perete sau așezată pe o comodă în dormitor. Aceasta poate fi un aliat de nădejde pentru pregătirea de dimineață și seara, oferindu-vă un spațiu pentru a vă verifica ținuta și coafura. În plus, o oglindă bine poziționată poate aduce un plus de romantism și intimitate în atmosfera camerei.

  În baie, oglinzile sunt indispensabile pentru a vă îngriji și răsfăța. Optați pentru modele cu iluminare și finisaje rezistente la umiditate, pentru o experiență optimă în această zonă a casei. O oglindă mare și frumoasă poate face minuni în spațiul restrâns al unei băi, creând iluzia de mărire și aerisire.

  Chiar și în hol, o oglindă bine plasată poate face diferența, întâmpinându-vă și pe oaspeții dvs. cu o senzație de deschidere și căldură. În plus, este locul ideal pentru a vă aranja rapid înainte de a ieși pe ușă.

   

  Investiți în oglinzi de calitate, care să vă reflecte personalitatea și să vă ajute să creați un interior de vis, adaptat nevoilor și stilului dvs. de viață. Nu ezitați să explorați gama noastră variată și să găsiți oglinzile perfecte pentru a transforma casa dvs. într-un cămin rafinat și elegant.

  Alege oglinzile potrivite și transformă-ți casa într-un cămin de lux

  Acum că ați descoperit numeroasele avantaje ale oglinzilor noastre elegante și rafinate, nu mai rămâne decât să vă bucurați de ele în propriul cămin. Nu uitați că oglinzile aduc luminozitate și iluzia de spațiu, conferă o notă de stil și sofisticare fiecărei încăperi și sunt esențiale în orice locuință. Cu o gamă variată de forme și dimensiuni, veți găsi cu siguranță soluția perfectă pentru a vă adapta nevoilor și gusturilor dvs.

  Nu ezitați să explorați oferta noastră bogată și să alegeți oglinzile care să vă reflecte personalitatea, să completeze designul interior și să aducă un plus de eleganță și rafinament în casa dvs. Un cămin cu oglinzi de calitate este un cămin luxos și primitor, unde vă veți simți în largul dvs. și veți putea să vă răsfățați alături de cei dragi.

   

  Beneficiați de calitatea, durabilitatea și designul atemporal al oglinzilor noastre și transformați-vă locuința într-un sanctuar al eleganței. A venit momentul să investiți într-un stil de viață rafinat și să vă bucurați de frumusețea oglinzilor care vă înconjoară. Alegeți oglinzile potrivite și începeți transformarea casei dvs. într-un cămin de lux, plin de farmec și stil!

  [descr_short] =>

  Descoperă puterea oglinzilor în a transforma orice încăpere într-un spațiu plin de stil și eleganță. Oglinzile aduc lumina și deschiderea, creând un mediu sofisticat în casa ta. Cu varietatea de forme și dimensiuni disponibile, poți alege oglinda perfectă pentru a completa decorul interior.

  Imaginează-ți o oglindă mare în dormitor, care adaugă profunzime și rafinament, sau o serie de oglinzi într-un aranjament original pe peretele din living. Oglinzile reușesc să creeze o atmosferă unică, în același timp îndeplinind și rolul practic în viața de zi cu zi.

  Alege oglinzile potrivite pentru a-ți îmbogăți spațiul și a crea un mediu impresionant și armonios, în care confortul și estetica se împletesc perfect.

  [descr_extra] => [meta_title] => Oglinzi decorative pentru perete - magazin Oglindomat.ro [meta_descr] => Descoperă noua colecție de oglinzi de perete moderne. Oferim multe dimensiuni, forme diferite și tipuri de rame. Verifică online! [meta_keywords] => [link] => /oglinzi [link_rewrite] => /oglinzi [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => 21,22 [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 3. Oglinzi
 4. Array ( [cid] => 596 [parent] => 564 [level] => 3 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-20 01:48:31 [number] => 4 [path] => 1,559,564 [name] => Oglinzi pentru living [pagename] => [subname] => [h1name] => Oglinzi pentru living [descr] =>

  Oglinzi moderne pentru living

  Indiferent dacă preferați un stil vintage și clasic, sau dacă preferați modernitatea și luciul ridicat - va exista o oglindă potrivită pentru fiecare interior, în funcție de preferințele dvs. Oglinda rotundă pentru living cu siguranță va face camera puțin mai modernă și, în același timp, va deveni mai confortabilă - formele rotunjite ale oglinzii sunt delicate și plăcute de asortat. Interesant este că oglinzile rotunde arată extrem de original și modern deasupra comodei, ceea ce va avea cu siguranță un impact asupra percepției pozitive a amenajării. La rândul său, clasica oglindă dreptunghiulară pentru living va mări spațiul optic și va arăta foarte elegant. Deasupra unei comode mari sau a unei canapele din living, puteți agăța și mai multe oglinzi de diverse forme, care vor crea un aspect interesant, fiind o alternativă originală la fotografii si tablouri. După cum puteți vedea - o selecție mare înseamnă o mulțime de posibilități.

  Oglinzi cu stil pentru living

  Alegând oglinda pentru living, se merită să vă gândiți la achiziționarea unei oglinzi cu iluminare led – lumina caldă va adăuga senzualitate camerei. Oglinda din living poate avea si doar o functie decorativa daca se afla intr-un cadru decorativ, interesant. De asemenea, poate fi complet minimalistă, fără ramă - atunci va deveni o decorațiune atemporală, care se va potrivi perfect chiar și la schimbarea amenajarii. De asemenea, merită luate în considerare oglinzile cu model decorativ, care – în cazul minimalismului și simplității în decorare – va da un accent foarte original care va însufleți ușor interiorul și va atrage cu siguranță atenția.

  Pentru cele mai bune oglinzi pentru living și multe altele, vizitați magazinul nostru. Indiferent de amenajare – veți găsi ceva interesant indiferent de stil!

  [descr_short] =>

  Alegerea oglinzii perfecte nu este cu siguranță o sarcină ușoară. Pe care să o aleg? Una decorativă sau simplă și clasică? Rotundă la dreptunghiulară? Sau poate cu iluminare în fundal? Dilemele se înmulțesc la fel ca... numărul de soluții grozave sub formă de oglinzi stilate care vor fi perfecte în orice loc! Este ușor să găsiți o oglindă interesantă pentru living care va adăuga un caracter aparte amenajării.

  [descr_extra] => [meta_title] => Oglinzi pentru living de perete, pentru comodă [meta_descr] => Oglinzi pentru living - alege dimensiunea și culoarea ramei. Perfectă deasupra comodei sau canapelei din living. Comandă online! [meta_keywords] => [link] => /oglinzi-pentru-living [link_rewrite] => /oglinzi-pentru-living [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => [descr_seo] =>

  Lustra do salonu

  [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 5. Oglinzi pentru living

Lustra do salonu

Modele
Oglinzi dreptunghiulare
Oglinzi rotunde
Oglinzi semicirculare
Oglinzi ovale
Irregular
Dimensiune
Oglinzi mici
Oglinzi mari
Dimensiuni (dreptunghiulare)
50x50 cm
60x40 cm
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Dimensiuni (rotund)
Ø 40 cm
Ø 50 cm
Ø 60 cm
Ø 70 cm
Ø 80 cm
Ø 90 cm
Ø 100 cm
Dimensiuni (neregulate)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
87x86 cm
97x96 cm
Dimensiuni (semicirculare)
25x50 cm
30x60 cm
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm
Dimensiuni (oval)
40x70 cm
46x80 cm
52x90 cm
58x100 cm
Dimensiuni (neregulate łezki)
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm

Oglinzi pentru living

Alegerea oglinzii perfecte nu este cu siguranță o sarcină ușoară. Pe care să o aleg? Una decorativă sau simplă și clasică? Rotundă la dreptunghiulară? Sau poate cu iluminare în fundal? Dilemele se înmulțesc la fel ca... numărul de soluții grozave sub formă de oglinzi stilate care vor fi perfecte în orice loc! Este ușor să găsiți o oglindă interesantă pentru living care va adăuga un caracter aparte amenajării.

Rezultate: 70
Filtrează după:

Oglinzi moderne pentru living

Indiferent dacă preferați un stil vintage și clasic, sau dacă preferați modernitatea și luciul ridicat - va exista o oglindă potrivită pentru fiecare interior, în funcție de preferințele dvs. Oglinda rotundă pentru living cu siguranță va face camera puțin mai modernă și, în același timp, va deveni mai confortabilă - formele rotunjite ale oglinzii sunt delicate și plăcute de asortat. Interesant este că oglinzile rotunde arată extrem de original și modern deasupra comodei, ceea ce va avea cu siguranță un impact asupra percepției pozitive a amenajării. La rândul său, clasica oglindă dreptunghiulară pentru living va mări spațiul optic și va arăta foarte elegant. Deasupra unei comode mari sau a unei canapele din living, puteți agăța și mai multe oglinzi de diverse forme, care vor crea un aspect interesant, fiind o alternativă originală la fotografii si tablouri. După cum puteți vedea - o selecție mare înseamnă o mulțime de posibilități.

Oglinzi cu stil pentru living

Alegând oglinda pentru living, se merită să vă gândiți la achiziționarea unei oglinzi cu iluminare led – lumina caldă va adăuga senzualitate camerei. Oglinda din living poate avea si doar o functie decorativa daca se afla intr-un cadru decorativ, interesant. De asemenea, poate fi complet minimalistă, fără ramă - atunci va deveni o decorațiune atemporală, care se va potrivi perfect chiar și la schimbarea amenajarii. De asemenea, merită luate în considerare oglinzile cu model decorativ, care – în cazul minimalismului și simplității în decorare – va da un accent foarte original care va însufleți ușor interiorul și va atrage cu siguranță atenția.

Pentru cele mai bune oglinzi pentru living și multe altele, vizitați magazinul nostru. Indiferent de amenajare – veți găsi ceva interesant indiferent de stil!