1. Acasă
 2. Array ( [cid] => 559 [parent] => 1 [level] => 1 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-19 21:08:05 [number] => 20 [path] => 1 [name] => Oglinzi [pagename] => [subname] => [h1name] => Oglinzi [descr] =>

  Oglinzi elegante și rafinate pentru un interior de vis

  Îmbogățiți-vă casa cu oglinzi de înaltă calitate, care adaugă o notă de stil și sofisticare în orice încăpere.

  Aceste oglinzi atemporale sunt nu numai frumoase, ci și extrem de funcționale, fiind esențiale în fiecare locuință. Realizate din materiale durabile și finisaje de înaltă calitate, oglinzile noastre sunt concepute pentru a rezista trecerii timpului, oferind în același timp o reflecție clară și precisă.

   

  Cu o varietate de forme și dimensiuni, oglinzile noastre se potrivesc perfect în orice decor și stil, sporind atmosfera și creând iluzia de spațiu și luminozitate. Nu ratați ocazia de a vă transforma casa într-un sanctuar elegant și rafinat, optând pentru oglinzi care să vă reflecte personalitatea și gusturile rafinate.

  Diversitatea formelor și dimensiunilor - oglinzi potrivite pentru fiecare încăpere.

  Alegeți oglinzi care să se potrivească perfect nevoilor și preferințelor dvs., indiferent de mărimea sau stilul camerei. Grație gamei variate de forme și dimensiuni, veți găsi cu siguranță oglinzi care să completeze armonios fiecare spațiu din casa dvs.

  Optând pentru un model mare și impunător în living, veți crea un punct focal atrăgător și veți reflecta lumina naturală, contribuind la o atmosferă mai luminoasă și mai primitoare. De asemenea, oglinzile pot scoate în evidență elementele decorative și arhitecturale ale camerei, conferindu-i un aer sofisticat.

  Alegeți o oglindă montată pe perete sau așezată pe o comodă în dormitor. Aceasta poate fi un aliat de nădejde pentru pregătirea de dimineață și seara, oferindu-vă un spațiu pentru a vă verifica ținuta și coafura. În plus, o oglindă bine poziționată poate aduce un plus de romantism și intimitate în atmosfera camerei.

  În baie, oglinzile sunt indispensabile pentru a vă îngriji și răsfăța. Optați pentru modele cu iluminare și finisaje rezistente la umiditate, pentru o experiență optimă în această zonă a casei. O oglindă mare și frumoasă poate face minuni în spațiul restrâns al unei băi, creând iluzia de mărire și aerisire.

  Chiar și în hol, o oglindă bine plasată poate face diferența, întâmpinându-vă și pe oaspeții dvs. cu o senzație de deschidere și căldură. În plus, este locul ideal pentru a vă aranja rapid înainte de a ieși pe ușă.

   

  Investiți în oglinzi de calitate, care să vă reflecte personalitatea și să vă ajute să creați un interior de vis, adaptat nevoilor și stilului dvs. de viață. Nu ezitați să explorați gama noastră variată și să găsiți oglinzile perfecte pentru a transforma casa dvs. într-un cămin rafinat și elegant.

  Alege oglinzile potrivite și transformă-ți casa într-un cămin de lux

  Acum că ați descoperit numeroasele avantaje ale oglinzilor noastre elegante și rafinate, nu mai rămâne decât să vă bucurați de ele în propriul cămin. Nu uitați că oglinzile aduc luminozitate și iluzia de spațiu, conferă o notă de stil și sofisticare fiecărei încăperi și sunt esențiale în orice locuință. Cu o gamă variată de forme și dimensiuni, veți găsi cu siguranță soluția perfectă pentru a vă adapta nevoilor și gusturilor dvs.

  Nu ezitați să explorați oferta noastră bogată și să alegeți oglinzile care să vă reflecte personalitatea, să completeze designul interior și să aducă un plus de eleganță și rafinament în casa dvs. Un cămin cu oglinzi de calitate este un cămin luxos și primitor, unde vă veți simți în largul dvs. și veți putea să vă răsfățați alături de cei dragi.

   

  Beneficiați de calitatea, durabilitatea și designul atemporal al oglinzilor noastre și transformați-vă locuința într-un sanctuar al eleganței. A venit momentul să investiți într-un stil de viață rafinat și să vă bucurați de frumusețea oglinzilor care vă înconjoară. Alegeți oglinzile potrivite și începeți transformarea casei dvs. într-un cămin de lux, plin de farmec și stil!

  [descr_short] =>

  Descoperă puterea oglinzilor în a transforma orice încăpere într-un spațiu plin de stil și eleganță. Oglinzile aduc lumina și deschiderea, creând un mediu sofisticat în casa ta. Cu varietatea de forme și dimensiuni disponibile, poți alege oglinda perfectă pentru a completa decorul interior.

  Imaginează-ți o oglindă mare în dormitor, care adaugă profunzime și rafinament, sau o serie de oglinzi într-un aranjament original pe peretele din living. Oglinzile reușesc să creeze o atmosferă unică, în același timp îndeplinind și rolul practic în viața de zi cu zi.

  Alege oglinzile potrivite pentru a-ți îmbogăți spațiul și a crea un mediu impresionant și armonios, în care confortul și estetica se împletesc perfect.

  [descr_extra] => [meta_title] => Oglinzi decorative pentru perete - magazin Oglindomat.ro [meta_descr] => Descoperă noua colecție de oglinzi de perete moderne. Oferim multe dimensiuni, forme diferite și tipuri de rame. Verifică online! [meta_keywords] => [link] => /oglinzi [link_rewrite] => /oglinzi [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => 21,22 [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 3. Oglinzi
 4. Array ( [cid] => 701 [parent] => 564 [level] => 3 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-09-14 14:19:47 [number] => 2 [path] => 1,559,564 [name] => Oglinzi pentru hol [pagename] => [subname] => [h1name] => Oglinzi pentru hol [descr] =>

  Oglinzi moderne pentru hol

  Care oglindă se va potrivi cel mai bine în hol? Cu siguranță una în care poți vedea totul din cap până în picioare! Holul se transformă adesea într-un dressing, iar pereții sunt decorați în principal cu umerașe, motiv pentru care o oglindă mare pentru hol este un obiect esential. Totuși, nimeni nu a spus că nu poate îmbogăți amenajarea în același timp! Alegând o oglindă decorativă pentru hol, obțineți tot ce este bun - atât un decor frumos care va cuceri stilul încăperii, cât și o oglindă în care vă veți putea privi după bunul plac. Oglinzile suspendate pentru hol pot împodobi atât ușile dulapului, cât și pereții, pot afecta și modul în care este perceput spațiul. Oglinda din hol este, de asemenea, o idee perfectă pentru a acoperi un spațiu mic și neplăcut din încăpere, datorită căreia veți putea lărgi optic suprafața. Sau poate e mai bine să alegeți câteva oglinzi mai mici pentru hol? Cu siguranță și acestea vor impresiona!

  Oglinzi decorative pentru hol

  Oglinda pentru hol poate fi adaptată cu succes la amenajare aleând modele în care ramele sunt decorate cu grafică. Datorită acestui lucru, aveți tot ce trebuie într-un singur articol - este atât funcțională, cât și foarte chic! Pentru cei care apreciază clasicii, va exista și ceva care le va pune în valoare stilul. Oglinzile dreptunghiulare cu sau fără rame vor fi practice, dar nu vor impune niciun stil anume. Atemporalitatea acestora este ceva care le face perfecte pentru o garderobă plină de culori, modele și texturi. Oglinzile moderne cu formă rotundă pentru hol sunt, de asemenea, o soluție bună. Vă vor permite să vă răsfățați imaginea chiar înainte de a pleca sau vă vor oferi un zâmbet după întoarcerea acasă. În același timp, acestea sunt destul de universale, astfel încât se pot adapta oricărei amenajări, chiar și celei clasice.

   

  Oglinda pentru hol este un element extrem de important al design-ului interior. Trebuie să fie atât practică, cât și frumoasă, pentru că va fi primul lucru pe care îl veți observa când pășiți în casă. În magazinul nostru veți găsi cu siguranță ceva perfect pentru dvs. Verificați toate modelele noastre de oglinzi și transformați-vă holul!

  [descr_short] =>

  Holul nu este doar prima încăpere pe care o vezi atunci când intri în casă. În primul rând, este prima impresie! Deci ar trebui să fie cea mai bună. Lăsați-o să vă întâmpine cu un zâmbet și o formă bună, culorile fiecărui anotimp al anului, lăsați-o să reflecte zumzetul vesel al tuturor celor care intră și ies. Prin urmare, este necesar să existe oglindă potrivită pentru hol, care să arate tot ce este bun și, în același timp, să fie extrem de utilă și practică.

  [descr_extra] => [meta_title] => Oglinzi pentru hol, pentru coridor - oglinzi mari de perete [meta_descr] => Alege o oglindă rotundă sau dreptunghiulară pentru hol. Oglinzi mari de perete pentru coridor și luminate! [meta_keywords] => [link] => /oglinzi-pentru-hol [link_rewrite] => /oglinzi-pentru-hol [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => [descr_seo] =>

  Lustra do przedpokoju

  [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 5. Oglinzi pentru hol

Lustra do przedpokoju

Modele
Oglinzi dreptunghiulare
Oglinzi rotunde
Irregular
Oglinzi ovale
Dimensiune
Oglinzi mici
Oglinzi mari
Dimensiuni (dreptunghiulare)
50x50 cm
60x40 cm
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Dimensiuni (rotund)
Ø 40 cm
Ø 50 cm
Ø 60 cm
Ø 70 cm
Ø 80 cm
Ø 90 cm
Ø 100 cm
Dimensiuni (neregulate)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
87x86 cm
97x96 cm
Dimensiuni (oval)
40x70 cm
46x80 cm
52x90 cm
58x100 cm
Dimensiuni (neregulate łezki)
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm

Oglinzi pentru hol

Holul nu este doar prima încăpere pe care o vezi atunci când intri în casă. În primul rând, este prima impresie! Deci ar trebui să fie cea mai bună. Lăsați-o să vă întâmpine cu un zâmbet și o formă bună, culorile fiecărui anotimp al anului, lăsați-o să reflecte zumzetul vesel al tuturor celor care intră și ies. Prin urmare, este necesar să existe oglindă potrivită pentru hol, care să arate tot ce este bun și, în același timp, să fie extrem de utilă și practică.

Rezultate: 54
Filtrează după:

Oglinzi moderne pentru hol

Care oglindă se va potrivi cel mai bine în hol? Cu siguranță una în care poți vedea totul din cap până în picioare! Holul se transformă adesea într-un dressing, iar pereții sunt decorați în principal cu umerașe, motiv pentru care o oglindă mare pentru hol este un obiect esential. Totuși, nimeni nu a spus că nu poate îmbogăți amenajarea în același timp! Alegând o oglindă decorativă pentru hol, obțineți tot ce este bun - atât un decor frumos care va cuceri stilul încăperii, cât și o oglindă în care vă veți putea privi după bunul plac. Oglinzile suspendate pentru hol pot împodobi atât ușile dulapului, cât și pereții, pot afecta și modul în care este perceput spațiul. Oglinda din hol este, de asemenea, o idee perfectă pentru a acoperi un spațiu mic și neplăcut din încăpere, datorită căreia veți putea lărgi optic suprafața. Sau poate e mai bine să alegeți câteva oglinzi mai mici pentru hol? Cu siguranță și acestea vor impresiona!

Oglinzi decorative pentru hol

Oglinda pentru hol poate fi adaptată cu succes la amenajare aleând modele în care ramele sunt decorate cu grafică. Datorită acestui lucru, aveți tot ce trebuie într-un singur articol - este atât funcțională, cât și foarte chic! Pentru cei care apreciază clasicii, va exista și ceva care le va pune în valoare stilul. Oglinzile dreptunghiulare cu sau fără rame vor fi practice, dar nu vor impune niciun stil anume. Atemporalitatea acestora este ceva care le face perfecte pentru o garderobă plină de culori, modele și texturi. Oglinzile moderne cu formă rotundă pentru hol sunt, de asemenea, o soluție bună. Vă vor permite să vă răsfățați imaginea chiar înainte de a pleca sau vă vor oferi un zâmbet după întoarcerea acasă. În același timp, acestea sunt destul de universale, astfel încât se pot adapta oricărei amenajări, chiar și celei clasice.

 

Oglinda pentru hol este un element extrem de important al design-ului interior. Trebuie să fie atât practică, cât și frumoasă, pentru că va fi primul lucru pe care îl veți observa când pășiți în casă. În magazinul nostru veți găsi cu siguranță ceva perfect pentru dvs. Verificați toate modelele noastre de oglinzi și transformați-vă holul!