Oglinzi pentru hol

Modele
Oglinzi dreptunghiulare
Oglinzi rotunde
Irregular
Oglinzi ovale
Dimensiune
Oglinzi mici
Oglinzi mari
Dimensiuni (dreptunghiulare)
50x50 cm
60x40 cm
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Dimensiuni (rotund)
Ø 40 cm
Ø 50 cm
Ø 60 cm
Ø 70 cm
Ø 80 cm
Ø 90 cm
Ø 100 cm
Dimensiuni (neregulate)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
87x86 cm
97x96 cm
Dimensiuni (oval)
40x70 cm
46x80 cm
52x90 cm
58x100 cm
Dimensiuni (organice)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
Dimensiuni (neregulate łezki)
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm

Oglinzi pentru hol

Holul nu este doar prima încăpere pe care o vezi atunci când intri în casă. În primul rând, este prima impresie! Deci ar trebui să fie cea mai bună. Lăsați-o să vă întâmpine cu un zâmbet și o formă bună, culorile fiecărui anotimp al anului, lăsați-o să reflecte zumzetul vesel al tuturor celor care intră și ies. Prin urmare, este necesar să existe oglindă potrivită pentru hol, care să arate tot ce este bun și, în același timp, să fie extrem de utilă și practică.

Rezultate: 62
Filtrează după:

Oglinzi moderne pentru hol

Care oglindă se va potrivi cel mai bine în hol? Cu siguranță una în care poți vedea totul din cap până în picioare! Holul se transformă adesea într-un dressing, iar pereții sunt decorați în principal cu umerașe, motiv pentru care o oglindă mare pentru hol este un obiect esential. Totuși, nimeni nu a spus că nu poate îmbogăți amenajarea în același timp! Alegând o oglindă decorativă pentru hol, obțineți tot ce este bun - atât un decor frumos care va cuceri stilul încăperii, cât și o oglindă în care vă veți putea privi după bunul plac. Oglinzile suspendate pentru hol pot împodobi atât ușile dulapului, cât și pereții, pot afecta și modul în care este perceput spațiul. Oglinda din hol este, de asemenea, o idee perfectă pentru a acoperi un spațiu mic și neplăcut din încăpere, datorită căreia veți putea lărgi optic suprafața. Sau poate e mai bine să alegeți câteva oglinzi mai mici pentru hol? Cu siguranță și acestea vor impresiona!

Oglinzi decorative pentru hol

Oglinda pentru hol poate fi adaptată cu succes la amenajare aleând modele în care ramele sunt decorate cu grafică. Datorită acestui lucru, aveți tot ce trebuie într-un singur articol - este atât funcțională, cât și foarte chic! Pentru cei care apreciază clasicii, va exista și ceva care le va pune în valoare stilul. Oglinzile dreptunghiulare cu sau fără rame vor fi practice, dar nu vor impune niciun stil anume. Atemporalitatea acestora este ceva care le face perfecte pentru o garderobă plină de culori, modele și texturi. Oglinzile moderne cu formă rotundă pentru hol sunt, de asemenea, o soluție bună. Vă vor permite să vă răsfățați imaginea chiar înainte de a pleca sau vă vor oferi un zâmbet după întoarcerea acasă. În același timp, acestea sunt destul de universale, astfel încât se pot adapta oricărei amenajări, chiar și celei clasice.

 

Oglinda pentru hol este un element extrem de important al design-ului interior. Trebuie să fie atât practică, cât și frumoasă, pentru că va fi primul lucru pe care îl veți observa când pășiți în casă. În magazinul nostru veți găsi cu siguranță ceva perfect pentru dvs. Verificați toate modelele noastre de oglinzi și transformați-vă holul!