1. Acasă
 2. Array ( [cid] => 559 [parent] => 1 [level] => 1 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-19 21:08:05 [number] => 20 [path] => 1 [name] => Oglinzi [pagename] => [subname] => [h1name] => Oglinzi [descr] =>

  Oglinzi elegante și rafinate pentru un interior de vis

  Îmbogățiți-vă casa cu oglinzi de înaltă calitate, care adaugă o notă de stil și sofisticare în orice încăpere.

  Aceste oglinzi atemporale sunt nu numai frumoase, ci și extrem de funcționale, fiind esențiale în fiecare locuință. Realizate din materiale durabile și finisaje de înaltă calitate, oglinzile noastre sunt concepute pentru a rezista trecerii timpului, oferind în același timp o reflecție clară și precisă.

   

  Cu o varietate de forme și dimensiuni, oglinzile noastre se potrivesc perfect în orice decor și stil, sporind atmosfera și creând iluzia de spațiu și luminozitate. Nu ratați ocazia de a vă transforma casa într-un sanctuar elegant și rafinat, optând pentru oglinzi care să vă reflecte personalitatea și gusturile rafinate.

  Diversitatea formelor și dimensiunilor - oglinzi potrivite pentru fiecare încăpere.

  Alegeți oglinzi care să se potrivească perfect nevoilor și preferințelor dvs., indiferent de mărimea sau stilul camerei. Grație gamei variate de forme și dimensiuni, veți găsi cu siguranță oglinzi care să completeze armonios fiecare spațiu din casa dvs.

  Optând pentru un model mare și impunător în living, veți crea un punct focal atrăgător și veți reflecta lumina naturală, contribuind la o atmosferă mai luminoasă și mai primitoare. De asemenea, oglinzile pot scoate în evidență elementele decorative și arhitecturale ale camerei, conferindu-i un aer sofisticat.

  Alegeți o oglindă montată pe perete sau așezată pe o comodă în dormitor. Aceasta poate fi un aliat de nădejde pentru pregătirea de dimineață și seara, oferindu-vă un spațiu pentru a vă verifica ținuta și coafura. În plus, o oglindă bine poziționată poate aduce un plus de romantism și intimitate în atmosfera camerei.

  În baie, oglinzile sunt indispensabile pentru a vă îngriji și răsfăța. Optați pentru modele cu iluminare și finisaje rezistente la umiditate, pentru o experiență optimă în această zonă a casei. O oglindă mare și frumoasă poate face minuni în spațiul restrâns al unei băi, creând iluzia de mărire și aerisire.

  Chiar și în hol, o oglindă bine plasată poate face diferența, întâmpinându-vă și pe oaspeții dvs. cu o senzație de deschidere și căldură. În plus, este locul ideal pentru a vă aranja rapid înainte de a ieși pe ușă.

   

  Investiți în oglinzi de calitate, care să vă reflecte personalitatea și să vă ajute să creați un interior de vis, adaptat nevoilor și stilului dvs. de viață. Nu ezitați să explorați gama noastră variată și să găsiți oglinzile perfecte pentru a transforma casa dvs. într-un cămin rafinat și elegant.

  Alege oglinzile potrivite și transformă-ți casa într-un cămin de lux

  Acum că ați descoperit numeroasele avantaje ale oglinzilor noastre elegante și rafinate, nu mai rămâne decât să vă bucurați de ele în propriul cămin. Nu uitați că oglinzile aduc luminozitate și iluzia de spațiu, conferă o notă de stil și sofisticare fiecărei încăperi și sunt esențiale în orice locuință. Cu o gamă variată de forme și dimensiuni, veți găsi cu siguranță soluția perfectă pentru a vă adapta nevoilor și gusturilor dvs.

  Nu ezitați să explorați oferta noastră bogată și să alegeți oglinzile care să vă reflecte personalitatea, să completeze designul interior și să aducă un plus de eleganță și rafinament în casa dvs. Un cămin cu oglinzi de calitate este un cămin luxos și primitor, unde vă veți simți în largul dvs. și veți putea să vă răsfățați alături de cei dragi.

   

  Beneficiați de calitatea, durabilitatea și designul atemporal al oglinzilor noastre și transformați-vă locuința într-un sanctuar al eleganței. A venit momentul să investiți într-un stil de viață rafinat și să vă bucurați de frumusețea oglinzilor care vă înconjoară. Alegeți oglinzile potrivite și începeți transformarea casei dvs. într-un cămin de lux, plin de farmec și stil!

  [descr_short] =>

  Descoperă puterea oglinzilor în a transforma orice încăpere într-un spațiu plin de stil și eleganță. Oglinzile aduc lumina și deschiderea, creând un mediu sofisticat în casa ta. Cu varietatea de forme și dimensiuni disponibile, poți alege oglinda perfectă pentru a completa decorul interior.

  Imaginează-ți o oglindă mare în dormitor, care adaugă profunzime și rafinament, sau o serie de oglinzi într-un aranjament original pe peretele din living. Oglinzile reușesc să creeze o atmosferă unică, în același timp îndeplinind și rolul practic în viața de zi cu zi.

  Alege oglinzile potrivite pentru a-ți îmbogăți spațiul și a crea un mediu impresionant și armonios, în care confortul și estetica se împletesc perfect.

  [descr_extra] => [meta_title] => Oglinzi decorative pentru perete - magazin Oglindomat.ro [meta_descr] => Descoperă noua colecție de oglinzi de perete moderne. Oferim multe dimensiuni, forme diferite și tipuri de rame. Verifică online! [meta_keywords] => [link] => /oglinzi [link_rewrite] => /oglinzi [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => 21,22 [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 3. Oglinzi
 4. Array ( [cid] => 1435 [parent] => 565 [level] => 3 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2022-09-19 11:44:52 [number] => 0 [path] => 1,559,565 [name] => Oglinzi rotunde [pagename] => [subname] => [h1name] => Oglinzi rotunde [descr] =>

  Oglinda rotundă – o decorațiune frumoasă și un accesoriu practic

  Ele reflectă lumina, măresc optic spațiul, decorează frumos interiorul... Oglinzile de perete rotunde au multe fețe și pot fi folosite în moduri diferite. Oglinda cu ramă transparentă va fi un accesoriu frumos pentru decor, amenajările combinate în diverse stiluri, care poate fi agățată atât în living, pentru a reflecta lumina zilei, cât și în dormitor, unde în fiecare dimineață vă va zâmbi cu strălucire. Pe de altă parte, oglinda rotundă fără ramă va fi perfectă oriunde predomină minimalismul. Oglinzile rotunde de diferite dimensiuni pot crea o galerie interesantă și chiar și piesele individuale vor arăta originale șideosebit. Oglinda cu această formă va evidenția simplitatea și modelul pereților, adăugând un pic de caracter amenajării și, în același timp, nu creează impresia de încărcare excesivă a spațiului. Este o alternativă perfectă la oglinzile tradiționale.

  Oglinzi rotunde pentru baie

  Un clasic peste stilul clasic - o oglindă rotundă de perete pentru baie este modalitatea perfectă de a aduce modernitate și bun gust în încăpere. Va fi perfectă atât într-o baie mare, unde poți folosi chiar mai multe oglinzi rotunde, creând un colaj impresionant, cât și într-una mică, unde oglinda rotundă va fi decorațiunea perfectă care nu ocupă spațiu. Alegând o oglindă rotundă pentru baie, obțineți nu doar un obiect necesar, ci și o decorațiune interesantă. Acest lucru este de o importanță deosebită atunci când peretele are și scop decorativ - atunci oglinda nu-l acoperă cu forma sa, ci îi subliniază și mai mult caracterul.

  Oglindă rotundă decorativă

  În camera copilului, în dormitor și chiar deasupra mesei de bucătărie - o oglindă rotundă de perete va fi găsită în fiecare cameră și le va oferi fiecăruia un stil unic. Pur și simplu arată mai interesant decât o oglindă clasică, oglinda dreptunghiulară, și, în același timp, este la fel de practică. Pe de altă parte - pot fi tratate nu ca o oglindă, ci doar ca un decor, de exemplu, în loc de o imagine. Oglinda rotundă va lumina suplimentar camera reflectând lumina și o va mări optic. Prin urmare, este o modalitate excelentă de a mări un perete întunecat. Indiferent de ce model de oglindă rotundă alegeți - va fi o decizie bună! Oglinzile rotunde sunt perfecte atât pentru interioare în stil vintage și boho, cât și în amenajări moderne în care forma neobișnuită are o importanță deosebită. Forma lor face spațiul puțin mai delicat, mai confortabil și mai plăcut, ceea ce reprezintă un stimulent suplimentar pentru a le cumpăra. Oglinzile rotunde vor arăta întotdeauna originale și elegante – acestea sunt mai mult decât oglinzi. Acestea sunt decorațiuni care vor schimba orice interior!

   

  Oglinzile frumoase, rotunde, pot fi găsite în magazinul nostru. Verificați care dintre ele se potrivește cel mai bine cu design-ul interior și alegeți cea mai bună oglindă pentru dvs.

  [descr_short] =>

  Oglinzile rotunde nu se vor demoda niciodată, mai mult decât atât - popularitatea lor nu scade treptat, în ciuda noilor tendințe și a stilurilor în schimbare. E greu să fii surprins. Potențialul lor decorativ uriaș le permite să fie folosite în diverse amenajări și în diverse spații. Sunt perfecte atât ca element pur decorativ al amenajării, cât și ca obiect de mare utilitate. Ele combină perfect caracterul practic cu bunul gust. Verificați cât de frumoase sunt oglinzile rotunde și găsiți modelul perfect pentru interiorul dvs.!

  [descr_extra] => [meta_title] => Oglinzi rotunde - cu ramă, fără ramă - diferite dimensiuni [meta_descr] => O gamă largă de oglinzi rotunde. Vă oferim oglinzi cu ramă albă, ramă neagră, fără ramă, oglinzi cu iluminare LED – verifică și comandă online! [meta_keywords] => [link] => /oglinzi-rotunde [link_rewrite] => /oglinzi-rotunde [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 5. Oglinzi rotunde

Oglinzi rotunde

Oglinzile rotunde nu se vor demoda niciodată, mai mult decât atât - popularitatea lor nu scade treptat, în ciuda noilor tendințe și a stilurilor în schimbare. E greu să fii surprins. Potențialul lor decorativ uriaș le permite să fie folosite în diverse amenajări și în diverse spații. Sunt perfecte atât ca element pur decorativ al amenajării, cât și ca obiect de mare utilitate. Ele combină perfect caracterul practic cu bunul gust. Verificați cât de frumoase sunt oglinzile rotunde și găsiți modelul perfect pentru interiorul dvs.!

Rezultate: 28
Filtrează după:

Oglinda rotundă – o decorațiune frumoasă și un accesoriu practic

Ele reflectă lumina, măresc optic spațiul, decorează frumos interiorul... Oglinzile de perete rotunde au multe fețe și pot fi folosite în moduri diferite. Oglinda cu ramă transparentă va fi un accesoriu frumos pentru decor, amenajările combinate în diverse stiluri, care poate fi agățată atât în living, pentru a reflecta lumina zilei, cât și în dormitor, unde în fiecare dimineață vă va zâmbi cu strălucire. Pe de altă parte, oglinda rotundă fără ramă va fi perfectă oriunde predomină minimalismul. Oglinzile rotunde de diferite dimensiuni pot crea o galerie interesantă și chiar și piesele individuale vor arăta originale șideosebit. Oglinda cu această formă va evidenția simplitatea și modelul pereților, adăugând un pic de caracter amenajării și, în același timp, nu creează impresia de încărcare excesivă a spațiului. Este o alternativă perfectă la oglinzile tradiționale.

Oglinzi rotunde pentru baie

Un clasic peste stilul clasic - o oglindă rotundă de perete pentru baie este modalitatea perfectă de a aduce modernitate și bun gust în încăpere. Va fi perfectă atât într-o baie mare, unde poți folosi chiar mai multe oglinzi rotunde, creând un colaj impresionant, cât și într-una mică, unde oglinda rotundă va fi decorațiunea perfectă care nu ocupă spațiu. Alegând o oglindă rotundă pentru baie, obțineți nu doar un obiect necesar, ci și o decorațiune interesantă. Acest lucru este de o importanță deosebită atunci când peretele are și scop decorativ - atunci oglinda nu-l acoperă cu forma sa, ci îi subliniază și mai mult caracterul.

Oglindă rotundă decorativă

În camera copilului, în dormitor și chiar deasupra mesei de bucătărie - o oglindă rotundă de perete va fi găsită în fiecare cameră și le va oferi fiecăruia un stil unic. Pur și simplu arată mai interesant decât o oglindă clasică, oglinda dreptunghiulară, și, în același timp, este la fel de practică. Pe de altă parte - pot fi tratate nu ca o oglindă, ci doar ca un decor, de exemplu, în loc de o imagine. Oglinda rotundă va lumina suplimentar camera reflectând lumina și o va mări optic. Prin urmare, este o modalitate excelentă de a mări un perete întunecat. Indiferent de ce model de oglindă rotundă alegeți - va fi o decizie bună! Oglinzile rotunde sunt perfecte atât pentru interioare în stil vintage și boho, cât și în amenajări moderne în care forma neobișnuită are o importanță deosebită. Forma lor face spațiul puțin mai delicat, mai confortabil și mai plăcut, ceea ce reprezintă un stimulent suplimentar pentru a le cumpăra. Oglinzile rotunde vor arăta întotdeauna originale și elegante – acestea sunt mai mult decât oglinzi. Acestea sunt decorațiuni care vor schimba orice interior!

 

Oglinzile frumoase, rotunde, pot fi găsite în magazinul nostru. Verificați care dintre ele se potrivește cel mai bine cu design-ul interior și alegeți cea mai bună oglindă pentru dvs.