Oglinzi rotunde

Oglinzile rotunde nu se vor demoda niciodată, mai mult decât atât - popularitatea lor nu scade treptat, în ciuda noilor tendințe și a stilurilor în schimbare. E greu să fii surprins. Potențialul lor decorativ uriaș le permite să fie folosite în diverse amenajări și în diverse spații. Sunt perfecte atât ca element pur decorativ al amenajării, cât și ca obiect de mare utilitate. Ele combină perfect caracterul practic cu bunul gust. Verificați cât de frumoase sunt oglinzile rotunde și găsiți modelul perfect pentru interiorul dvs.!

Rezultate: 28
Filtrează după:

Oglinda rotundă – o decorațiune frumoasă și un accesoriu practic

Ele reflectă lumina, măresc optic spațiul, decorează frumos interiorul... Oglinzile de perete rotunde au multe fețe și pot fi folosite în moduri diferite. Oglinda cu ramă transparentă va fi un accesoriu frumos pentru decor, amenajările combinate în diverse stiluri, care poate fi agățată atât în living, pentru a reflecta lumina zilei, cât și în dormitor, unde în fiecare dimineață vă va zâmbi cu strălucire. Pe de altă parte, oglinda rotundă fără ramă va fi perfectă oriunde predomină minimalismul. Oglinzile rotunde de diferite dimensiuni pot crea o galerie interesantă și chiar și piesele individuale vor arăta originale șideosebit. Oglinda cu această formă va evidenția simplitatea și modelul pereților, adăugând un pic de caracter amenajării și, în același timp, nu creează impresia de încărcare excesivă a spațiului. Este o alternativă perfectă la oglinzile tradiționale.

Oglinzi rotunde pentru baie

Un clasic peste stilul clasic - o oglindă rotundă de perete pentru baie este modalitatea perfectă de a aduce modernitate și bun gust în încăpere. Va fi perfectă atât într-o baie mare, unde poți folosi chiar mai multe oglinzi rotunde, creând un colaj impresionant, cât și într-una mică, unde oglinda rotundă va fi decorațiunea perfectă care nu ocupă spațiu. Alegând o oglindă rotundă pentru baie, obțineți nu doar un obiect necesar, ci și o decorațiune interesantă. Acest lucru este de o importanță deosebită atunci când peretele are și scop decorativ - atunci oglinda nu-l acoperă cu forma sa, ci îi subliniază și mai mult caracterul.

Oglindă rotundă decorativă

În camera copilului, în dormitor și chiar deasupra mesei de bucătărie - o oglindă rotundă de perete va fi găsită în fiecare cameră și le va oferi fiecăruia un stil unic. Pur și simplu arată mai interesant decât o oglindă clasică, oglinda dreptunghiulară, și, în același timp, este la fel de practică. Pe de altă parte - pot fi tratate nu ca o oglindă, ci doar ca un decor, de exemplu, în loc de o imagine. Oglinda rotundă va lumina suplimentar camera reflectând lumina și o va mări optic. Prin urmare, este o modalitate excelentă de a mări un perete întunecat. Indiferent de ce model de oglindă rotundă alegeți - va fi o decizie bună! Oglinzile rotunde sunt perfecte atât pentru interioare în stil vintage și boho, cât și în amenajări moderne în care forma neobișnuită are o importanță deosebită. Forma lor face spațiul puțin mai delicat, mai confortabil și mai plăcut, ceea ce reprezintă un stimulent suplimentar pentru a le cumpăra. Oglinzile rotunde vor arăta întotdeauna originale și elegante – acestea sunt mai mult decât oglinzi. Acestea sunt decorațiuni care vor schimba orice interior!

 

Oglinzile frumoase, rotunde, pot fi găsite în magazinul nostru. Verificați care dintre ele se potrivește cel mai bine cu design-ul interior și alegeți cea mai bună oglindă pentru dvs.