Dimensiune
Oglinzi mici
Oglinzi mari
Dimensiuni (neregulate)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
87x86 cm
97x96 cm
Dimensiuni (organice)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
Dimensiuni (lustro ścięte)
63x70 cm
70x80 cm
74x90 cm
84x100 cm
Dimensiuni (neregulate łezki)
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm
Dimensiuni (pata decorativa)
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm
Modele
Irregular

Oglinzi asimetrica, în formă neregulată

Oglinda asimetrică este ca o fereastră către o lume magică și misterioasă! Forma sa unică și designul plin de creativitate sunt adevărate opere de artă care vor transforma orice spațiu într-un loc plin de farmec. Nu numai că vor reflecta frumusețea lumii înconjurătoare, dar vor invita și la reflecție și introspecție. Cu ajutorul unei oglinzi asimetrice, vei putea adăuga un strop de originalitate și farmec inegalabil în locuința ta. Investește în autenticitate și alege una dintre superbele noastre oglinzi în formă neregulată!

Rezultate: 38
Filtrează după:

Inovează-ți decorul cu oglinzi asimetrice și creează-ți un stil personal

Oglinzile asimetrice sunt elemente de decor care adaugă originalitate și personalitate casei tale. Cu formele lor neconvenționale și designul lor inovativ, aceste oglinzi sunt capabile să transforme un simplu interior într-un spațiu unic și atrăgător. Îndrăznește să le folosești în moduri neașteptate și creează-ți propriul stil personal care să reflecte personalitatea și gustul tău.

Oglinzi asimetrice - atracția fiecărei camere din casa ta

Oglinzile asimetrice reprezintă cu siguranță atracția fiecărei camere din casa ta. Acestea sunt obiecte de design deosebit de apreciate, care pot transforma orice spațiu într-un loc unic și atrăgător. Atunci când sunt plasate într-un mod strategic, oglinzile asimetrice pot crea efecte vizuale interesante și pot amplifica lumina naturală, conferind camerei tale o atmosferă caldă și luminoasă. Datorită formelor lor neobișnuite, oglinzile în formă neregulată pot fi utilizate pentru a crea diverse iluzii optice, care pot face ca spațiul să pară mai mare sau mai mic. De exemplu, o oglindă asimetrică amplasată pe peretele opus unui geam poate reflecta lumina și poate crea iluzia unui spațiu mai deschis și mai luminos. În plus, dacă o oglindă asimetrică este amplasată într-un loc cu trafic intens, aceasta poate fi folosită pentru a adăuga un element artistic și pentru a capta atenția vizitatorilor.

 

Oglinzile asimetrice sunt de asemenea o modalitate excelentă de a adăuga textură și dimensiune în decorul casei tale. Ele pot fi folosite pentru a accentua alte elemente de design din cameră, cum ar fi mobila, tapițeria sau draperiile, și pentru a adăuga adâncime spațiului. În general, oglinzile asimetrice sunt foarte versatile și pot fi utilizate în orice cameră din casa ta. De la sufragerie, dormitor și baie, la hol, birou sau camera de joacă, oglinzile asimetrice pot fi folosite în moduri neașteptate pentru a adăuga personalitate și creativitate în decorul casei tale. Indiferent de stilul tău preferat, oglinzile asimetrice pot fi utilizate pentru a crea un aspect unic și atrăgător în orice cameră din casa ta.

Personalizează-ți decorul cu ajutorul oglinzilor asimetrice și adaugă un strop de artă în casa ta

Oglinzile asimetrice sunt capabile să îți reflecte personalitatea și să aducă un strop de artă în decorul casei tale. Cu ajutorul lor, poți adăuga o notă de originalitate și creativitate, ceea ce va face ca spațiul tău să fie unic și atrăgător. În plus, oglinzile asimetrice sunt ușor de integrat în orice stil de decor, de la cel minimalist la cel boem sau clasic, ceea ce le face perfecte pentru oricine dorește să își personalizeze casa într-un mod inedit. În concluzie, oglinzile în formă neregulată sunt o modalitate ușoară și accesibilă de a-ți aduce personalitatea și creativitatea în decorul casei tale. Îndrăznește să le folosești în moduri neconvenționale și creează-ți propriul stil personal care să te reprezinte.