1. Acasă
 2. Array ( [cid] => 559 [parent] => 1 [level] => 1 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-19 21:08:05 [number] => 20 [path] => 1 [name] => Oglinzi [pagename] => [subname] => [h1name] => Oglinzi [descr] =>

  Oglinzi elegante și rafinate pentru un interior de vis

  Îmbogățiți-vă casa cu oglinzi de înaltă calitate, care adaugă o notă de stil și sofisticare în orice încăpere.

  Aceste oglinzi atemporale sunt nu numai frumoase, ci și extrem de funcționale, fiind esențiale în fiecare locuință. Realizate din materiale durabile și finisaje de înaltă calitate, oglinzile noastre sunt concepute pentru a rezista trecerii timpului, oferind în același timp o reflecție clară și precisă.

   

  Cu o varietate de forme și dimensiuni, oglinzile noastre se potrivesc perfect în orice decor și stil, sporind atmosfera și creând iluzia de spațiu și luminozitate. Nu ratați ocazia de a vă transforma casa într-un sanctuar elegant și rafinat, optând pentru oglinzi care să vă reflecte personalitatea și gusturile rafinate.

  Diversitatea formelor și dimensiunilor - oglinzi potrivite pentru fiecare încăpere.

  Alegeți oglinzi care să se potrivească perfect nevoilor și preferințelor dvs., indiferent de mărimea sau stilul camerei. Grație gamei variate de forme și dimensiuni, veți găsi cu siguranță oglinzi care să completeze armonios fiecare spațiu din casa dvs.

  Optând pentru un model mare și impunător în living, veți crea un punct focal atrăgător și veți reflecta lumina naturală, contribuind la o atmosferă mai luminoasă și mai primitoare. De asemenea, oglinzile pot scoate în evidență elementele decorative și arhitecturale ale camerei, conferindu-i un aer sofisticat.

  Alegeți o oglindă montată pe perete sau așezată pe o comodă în dormitor. Aceasta poate fi un aliat de nădejde pentru pregătirea de dimineață și seara, oferindu-vă un spațiu pentru a vă verifica ținuta și coafura. În plus, o oglindă bine poziționată poate aduce un plus de romantism și intimitate în atmosfera camerei.

  În baie, oglinzile sunt indispensabile pentru a vă îngriji și răsfăța. Optați pentru modele cu iluminare și finisaje rezistente la umiditate, pentru o experiență optimă în această zonă a casei. O oglindă mare și frumoasă poate face minuni în spațiul restrâns al unei băi, creând iluzia de mărire și aerisire.

  Chiar și în hol, o oglindă bine plasată poate face diferența, întâmpinându-vă și pe oaspeții dvs. cu o senzație de deschidere și căldură. În plus, este locul ideal pentru a vă aranja rapid înainte de a ieși pe ușă.

   

  Investiți în oglinzi de calitate, care să vă reflecte personalitatea și să vă ajute să creați un interior de vis, adaptat nevoilor și stilului dvs. de viață. Nu ezitați să explorați gama noastră variată și să găsiți oglinzile perfecte pentru a transforma casa dvs. într-un cămin rafinat și elegant.

  Alege oglinzile potrivite și transformă-ți casa într-un cămin de lux

  Acum că ați descoperit numeroasele avantaje ale oglinzilor noastre elegante și rafinate, nu mai rămâne decât să vă bucurați de ele în propriul cămin. Nu uitați că oglinzile aduc luminozitate și iluzia de spațiu, conferă o notă de stil și sofisticare fiecărei încăperi și sunt esențiale în orice locuință. Cu o gamă variată de forme și dimensiuni, veți găsi cu siguranță soluția perfectă pentru a vă adapta nevoilor și gusturilor dvs.

  Nu ezitați să explorați oferta noastră bogată și să alegeți oglinzile care să vă reflecte personalitatea, să completeze designul interior și să aducă un plus de eleganță și rafinament în casa dvs. Un cămin cu oglinzi de calitate este un cămin luxos și primitor, unde vă veți simți în largul dvs. și veți putea să vă răsfățați alături de cei dragi.

   

  Beneficiați de calitatea, durabilitatea și designul atemporal al oglinzilor noastre și transformați-vă locuința într-un sanctuar al eleganței. A venit momentul să investiți într-un stil de viață rafinat și să vă bucurați de frumusețea oglinzilor care vă înconjoară. Alegeți oglinzile potrivite și începeți transformarea casei dvs. într-un cămin de lux, plin de farmec și stil!

  [descr_short] =>

  Descoperă puterea oglinzilor în a transforma orice încăpere într-un spațiu plin de stil și eleganță. Oglinzile aduc lumina și deschiderea, creând un mediu sofisticat în casa ta. Cu varietatea de forme și dimensiuni disponibile, poți alege oglinda perfectă pentru a completa decorul interior.

  Imaginează-ți o oglindă mare în dormitor, care adaugă profunzime și rafinament, sau o serie de oglinzi într-un aranjament original pe peretele din living. Oglinzile reușesc să creeze o atmosferă unică, în același timp îndeplinind și rolul practic în viața de zi cu zi.

  Alege oglinzile potrivite pentru a-ți îmbogăți spațiul și a crea un mediu impresionant și armonios, în care confortul și estetica se împletesc perfect.

  [descr_extra] => [meta_title] => Oglinzi decorative pentru perete - magazin Oglindomat.ro [meta_descr] => Descoperă noua colecție de oglinzi de perete moderne. Oferim multe dimensiuni, forme diferite și tipuri de rame. Verifică online! [meta_keywords] => [link] => /oglinzi [link_rewrite] => /oglinzi [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => 21,22 [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 3. Oglinzi
 4. Array ( [cid] => 1453 [parent] => 565 [level] => 3 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2023-04-20 09:30:15 [number] => 0 [path] => 1,559,565 [name] => Oglinzi asimetrica [pagename] => [subname] => [h1name] => Oglinzi asimetrica, în formă neregulată [descr] =>

  Inovează-ți decorul cu oglinzi asimetrice și creează-ți un stil personal

  Oglinzile asimetrice sunt elemente de decor care adaugă originalitate și personalitate casei tale. Cu formele lor neconvenționale și designul lor inovativ, aceste oglinzi sunt capabile să transforme un simplu interior într-un spațiu unic și atrăgător. Îndrăznește să le folosești în moduri neașteptate și creează-ți propriul stil personal care să reflecte personalitatea și gustul tău.

  Oglinzi asimetrice - atracția fiecărei camere din casa ta

  Oglinzile asimetrice reprezintă cu siguranță atracția fiecărei camere din casa ta. Acestea sunt obiecte de design deosebit de apreciate, care pot transforma orice spațiu într-un loc unic și atrăgător. Atunci când sunt plasate într-un mod strategic, oglinzile asimetrice pot crea efecte vizuale interesante și pot amplifica lumina naturală, conferind camerei tale o atmosferă caldă și luminoasă. Datorită formelor lor neobișnuite, oglinzile în formă neregulată pot fi utilizate pentru a crea diverse iluzii optice, care pot face ca spațiul să pară mai mare sau mai mic. De exemplu, o oglindă asimetrică amplasată pe peretele opus unui geam poate reflecta lumina și poate crea iluzia unui spațiu mai deschis și mai luminos. În plus, dacă o oglindă asimetrică este amplasată într-un loc cu trafic intens, aceasta poate fi folosită pentru a adăuga un element artistic și pentru a capta atenția vizitatorilor.

   

  Oglinzile asimetrice sunt de asemenea o modalitate excelentă de a adăuga textură și dimensiune în decorul casei tale. Ele pot fi folosite pentru a accentua alte elemente de design din cameră, cum ar fi mobila, tapițeria sau draperiile, și pentru a adăuga adâncime spațiului. În general, oglinzile asimetrice sunt foarte versatile și pot fi utilizate în orice cameră din casa ta. De la sufragerie, dormitor și baie, la hol, birou sau camera de joacă, oglinzile asimetrice pot fi folosite în moduri neașteptate pentru a adăuga personalitate și creativitate în decorul casei tale. Indiferent de stilul tău preferat, oglinzile asimetrice pot fi utilizate pentru a crea un aspect unic și atrăgător în orice cameră din casa ta.

  Personalizează-ți decorul cu ajutorul oglinzilor asimetrice și adaugă un strop de artă în casa ta

  Oglinzile asimetrice sunt capabile să îți reflecte personalitatea și să aducă un strop de artă în decorul casei tale. Cu ajutorul lor, poți adăuga o notă de originalitate și creativitate, ceea ce va face ca spațiul tău să fie unic și atrăgător. În plus, oglinzile asimetrice sunt ușor de integrat în orice stil de decor, de la cel minimalist la cel boem sau clasic, ceea ce le face perfecte pentru oricine dorește să își personalizeze casa într-un mod inedit. În concluzie, oglinzile în formă neregulată sunt o modalitate ușoară și accesibilă de a-ți aduce personalitatea și creativitatea în decorul casei tale. Îndrăznește să le folosești în moduri neconvenționale și creează-ți propriul stil personal care să te reprezinte.

  [descr_short] =>

  Oglinda asimetrică este ca o fereastră către o lume magică și misterioasă! Forma sa unică și designul plin de creativitate sunt adevărate opere de artă care vor transforma orice spațiu într-un loc plin de farmec. Nu numai că vor reflecta frumusețea lumii înconjurătoare, dar vor invita și la reflecție și introspecție. Cu ajutorul unei oglinzi asimetrice, vei putea adăuga un strop de originalitate și farmec inegalabil în locuința ta. Investește în autenticitate și alege una dintre superbele noastre oglinzi în formă neregulată!

  [descr_extra] => [meta_title] => Oglinzi asimetrice decorative cu rame personalizate [meta_descr] => Descoperă o varietate de oglinzi asimetrice cu rame personalizate, cu modele și grafică alese de tine, pentru a-ți potrivi perfect decorul casei tale. Comandă online acum! [meta_keywords] => [link] => /oglinzi-asimetrica [link_rewrite] => /oglinzi-asimetrica [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 5. Oglinzi asimetrica
Dimensiune
Oglinzi mici
Oglinzi mari
Dimensiuni (neregulate)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
87x86 cm
97x96 cm
Dimensiuni (neregulate łezki)
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm
Modele
Irregular

Oglinzi asimetrica, în formă neregulată

Oglinda asimetrică este ca o fereastră către o lume magică și misterioasă! Forma sa unică și designul plin de creativitate sunt adevărate opere de artă care vor transforma orice spațiu într-un loc plin de farmec. Nu numai că vor reflecta frumusețea lumii înconjurătoare, dar vor invita și la reflecție și introspecție. Cu ajutorul unei oglinzi asimetrice, vei putea adăuga un strop de originalitate și farmec inegalabil în locuința ta. Investește în autenticitate și alege una dintre superbele noastre oglinzi în formă neregulată!

Rezultate: 20
Filtrează după:

Inovează-ți decorul cu oglinzi asimetrice și creează-ți un stil personal

Oglinzile asimetrice sunt elemente de decor care adaugă originalitate și personalitate casei tale. Cu formele lor neconvenționale și designul lor inovativ, aceste oglinzi sunt capabile să transforme un simplu interior într-un spațiu unic și atrăgător. Îndrăznește să le folosești în moduri neașteptate și creează-ți propriul stil personal care să reflecte personalitatea și gustul tău.

Oglinzi asimetrice - atracția fiecărei camere din casa ta

Oglinzile asimetrice reprezintă cu siguranță atracția fiecărei camere din casa ta. Acestea sunt obiecte de design deosebit de apreciate, care pot transforma orice spațiu într-un loc unic și atrăgător. Atunci când sunt plasate într-un mod strategic, oglinzile asimetrice pot crea efecte vizuale interesante și pot amplifica lumina naturală, conferind camerei tale o atmosferă caldă și luminoasă. Datorită formelor lor neobișnuite, oglinzile în formă neregulată pot fi utilizate pentru a crea diverse iluzii optice, care pot face ca spațiul să pară mai mare sau mai mic. De exemplu, o oglindă asimetrică amplasată pe peretele opus unui geam poate reflecta lumina și poate crea iluzia unui spațiu mai deschis și mai luminos. În plus, dacă o oglindă asimetrică este amplasată într-un loc cu trafic intens, aceasta poate fi folosită pentru a adăuga un element artistic și pentru a capta atenția vizitatorilor.

 

Oglinzile asimetrice sunt de asemenea o modalitate excelentă de a adăuga textură și dimensiune în decorul casei tale. Ele pot fi folosite pentru a accentua alte elemente de design din cameră, cum ar fi mobila, tapițeria sau draperiile, și pentru a adăuga adâncime spațiului. În general, oglinzile asimetrice sunt foarte versatile și pot fi utilizate în orice cameră din casa ta. De la sufragerie, dormitor și baie, la hol, birou sau camera de joacă, oglinzile asimetrice pot fi folosite în moduri neașteptate pentru a adăuga personalitate și creativitate în decorul casei tale. Indiferent de stilul tău preferat, oglinzile asimetrice pot fi utilizate pentru a crea un aspect unic și atrăgător în orice cameră din casa ta.

Personalizează-ți decorul cu ajutorul oglinzilor asimetrice și adaugă un strop de artă în casa ta

Oglinzile asimetrice sunt capabile să îți reflecte personalitatea și să aducă un strop de artă în decorul casei tale. Cu ajutorul lor, poți adăuga o notă de originalitate și creativitate, ceea ce va face ca spațiul tău să fie unic și atrăgător. În plus, oglinzile asimetrice sunt ușor de integrat în orice stil de decor, de la cel minimalist la cel boem sau clasic, ceea ce le face perfecte pentru oricine dorește să își personalizeze casa într-un mod inedit. În concluzie, oglinzile în formă neregulată sunt o modalitate ușoară și accesibilă de a-ți aduce personalitatea și creativitatea în decorul casei tale. Îndrăznește să le folosești în moduri neconvenționale și creează-ți propriul stil personal care să te reprezinte.