Lustra do sypialni

Modele
Oglinzi dreptunghiulare
Oglinzi rotunde
Oglinzi semicirculare
Irregular
Oglinzi ovale
Dimensiune
Oglinzi mici
Oglinzi mari
Dimensiuni (dreptunghiulare)
50x50 cm
60x40 cm
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Dimensiuni (rotund)
Ø 40 cm
Ø 50 cm
Ø 60 cm
Ø 70 cm
Ø 80 cm
Ø 90 cm
Ø 100 cm
Dimensiuni (semicirculare)
25x50 cm
30x60 cm
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm
Dimensiuni (neregulate)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
87x86 cm
97x96 cm
Dimensiuni (oval)
40x70 cm
46x80 cm
52x90 cm
58x100 cm
Dimensiuni (lustro ścięte)
63x70 cm
70x80 cm
74x90 cm
84x100 cm

Oglinzi pentru dormitor

Dormitorul este o oază de liniște, destinată exclusiv regenerării și petrecerii timpului în liniște și relaxare. Dar de multe ori este și un loc de schimbare a hainelor, locul primelor și ultimelor tratamente de înfrumusețare din timpul zilei sau pentru contemplarea departe de agitația întregii case. Prin urmare, oglinda pentru dormitor este un element esențial al design-ului interior! Merită să conați pe una care se va potrivi perfect cu caracterul interiorului și nevoile utilizatorilor săi.

Rezultate: 66
Filtrează după:

Oglindă de perete pentru dormitor

Alegerea unei oglinzi pentru dormitor este limitată doar de imaginația ta. Poate fi încadrată într-o ramă originală, modernă, sau poate fi complet lipsită de aceasta. Puteți alege o oglindă rotundă, ideală pentru interioarele moderne, precum și o oglindă de dormitor clasică și dreptunghiulară. Fiecare alegere va fi bună, deși deloc ușoară, cu atâtea posibilități care vă permit să combinați atât nevoile legate de scopul oglinzii, cât și așteptările ca aceasta să fie o decorațiune pentru un interior grozav, înlocuind în mod ideal orice alte decorațiuni.

Oglindă cu stil pentru dormitor

Oglinzile de perete pentru dormitor pot da efectul de mărire a spațiului și de a-l lumina prin reflectarea luminii naturale. Sunt perfecte pentru dormitoare mici și întunecate. De asemenea, pot avea doar o funcție decorativă - atunci merită să ne concentrăm asupra ramei, care poate fi extrem de decorativă, și asupra formei oglinzii, care va atrage atenția și se va potrivi perfect în amenajare. O soluție bună sunt și oglinzile pentru dormitor cu iluminare LED. Acestea pot fi atârnate peste o comodă sau o măsuță de toaletă, ceea ce cu siguranță nu va fi doar practic, ci și extrem de eficient. Seara, oferind o lumină caldă, vor crea o atmosferă senzuală, capricioasă în dormitor. Oglinda cu iluminare va fi, de asemenea, de ajutor în timpul ritualurilor de înfrumusețare de zi cu zi. Poate fi atârnată deasupra patului? Dacă da, atunci o oglindă simplă, dreptunghiulară sau câteva rotunde de diferite dimensiuni vor arăta foarte interesant și vor face ca dormitorul să capete caracter.

Oglindă modernă pentru dormitor

Indiferent de locul în care agățați oglinda în dormitor - cu siguranță va fi o decorațiune frumoasă. Pentru o amenajare minimalistă, merită să le alegeți pe cele simple, oglinzile cu formă dreptunghiulară, într-un cadru atemporal, în alb sau negru. Se vor potrivi perfect într-un interior calm, domol, în care vor sublinia eleganța. Oglinzile fără ramă fiind și ele o soluție interesantă, complet versatile, ideale pentru ușa unui dulap sau pentru a fi așezate într-un spațiu mic. Mergând spre direcție ceva mai modernă, puteți alege o oglindă LED rotundă într-un cadru decorativ care va spori caracterul interiorului, aducând dinamică și chiar mai mult stil. Și ce dimensiune a oglinzii din dormitor va fi cea mai bună? Nu există reguli aici - o oglindă mare va lumina frumos camera și o va face optic mai mare, în timp ce una mică va fi un accesoriu interesant, dar delicat. Sau poate merită să creați o galerie neobișnuită din oglinzi mai mici de diferite forme? Aceasta este o opțiune grozavă pentru iubitorii de decorațiuni neobișnuite!

 

Atunci când alegeți o oglindă pentru dormitor, merită să vă bazați doar pe propriul gust. Oglinda de deasupra patului arată cu siguranță originală, în timp ce atârnată pe alt perete va fi practică și funcțională.

 

Dar tu după ce te ghidezi atunci când alegi o oglindă pentru dormitor? Nu contează care este motivul tău - important este că în magazinul nostru vei găsi cu siguranță modelul perfect! Verifică oferta noastră!