1. Acasă
 2. Array ( [cid] => 559 [parent] => 1 [level] => 1 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-19 21:08:05 [number] => 20 [path] => 1 [name] => Oglinzi [pagename] => [subname] => [h1name] => Oglinzi [descr] =>

  Oglinzi elegante și rafinate pentru un interior de vis

  Îmbogățiți-vă casa cu oglinzi de înaltă calitate, care adaugă o notă de stil și sofisticare în orice încăpere.

  Aceste oglinzi atemporale sunt nu numai frumoase, ci și extrem de funcționale, fiind esențiale în fiecare locuință. Realizate din materiale durabile și finisaje de înaltă calitate, oglinzile noastre sunt concepute pentru a rezista trecerii timpului, oferind în același timp o reflecție clară și precisă.

   

  Cu o varietate de forme și dimensiuni, oglinzile noastre se potrivesc perfect în orice decor și stil, sporind atmosfera și creând iluzia de spațiu și luminozitate. Nu ratați ocazia de a vă transforma casa într-un sanctuar elegant și rafinat, optând pentru oglinzi care să vă reflecte personalitatea și gusturile rafinate.

  Diversitatea formelor și dimensiunilor - oglinzi potrivite pentru fiecare încăpere.

  Alegeți oglinzi care să se potrivească perfect nevoilor și preferințelor dvs., indiferent de mărimea sau stilul camerei. Grație gamei variate de forme și dimensiuni, veți găsi cu siguranță oglinzi care să completeze armonios fiecare spațiu din casa dvs.

  Optând pentru un model mare și impunător în living, veți crea un punct focal atrăgător și veți reflecta lumina naturală, contribuind la o atmosferă mai luminoasă și mai primitoare. De asemenea, oglinzile pot scoate în evidență elementele decorative și arhitecturale ale camerei, conferindu-i un aer sofisticat.

  Alegeți o oglindă montată pe perete sau așezată pe o comodă în dormitor. Aceasta poate fi un aliat de nădejde pentru pregătirea de dimineață și seara, oferindu-vă un spațiu pentru a vă verifica ținuta și coafura. În plus, o oglindă bine poziționată poate aduce un plus de romantism și intimitate în atmosfera camerei.

  În baie, oglinzile sunt indispensabile pentru a vă îngriji și răsfăța. Optați pentru modele cu iluminare și finisaje rezistente la umiditate, pentru o experiență optimă în această zonă a casei. O oglindă mare și frumoasă poate face minuni în spațiul restrâns al unei băi, creând iluzia de mărire și aerisire.

  Chiar și în hol, o oglindă bine plasată poate face diferența, întâmpinându-vă și pe oaspeții dvs. cu o senzație de deschidere și căldură. În plus, este locul ideal pentru a vă aranja rapid înainte de a ieși pe ușă.

   

  Investiți în oglinzi de calitate, care să vă reflecte personalitatea și să vă ajute să creați un interior de vis, adaptat nevoilor și stilului dvs. de viață. Nu ezitați să explorați gama noastră variată și să găsiți oglinzile perfecte pentru a transforma casa dvs. într-un cămin rafinat și elegant.

  Alege oglinzile potrivite și transformă-ți casa într-un cămin de lux

  Acum că ați descoperit numeroasele avantaje ale oglinzilor noastre elegante și rafinate, nu mai rămâne decât să vă bucurați de ele în propriul cămin. Nu uitați că oglinzile aduc luminozitate și iluzia de spațiu, conferă o notă de stil și sofisticare fiecărei încăperi și sunt esențiale în orice locuință. Cu o gamă variată de forme și dimensiuni, veți găsi cu siguranță soluția perfectă pentru a vă adapta nevoilor și gusturilor dvs.

  Nu ezitați să explorați oferta noastră bogată și să alegeți oglinzile care să vă reflecte personalitatea, să completeze designul interior și să aducă un plus de eleganță și rafinament în casa dvs. Un cămin cu oglinzi de calitate este un cămin luxos și primitor, unde vă veți simți în largul dvs. și veți putea să vă răsfățați alături de cei dragi.

   

  Beneficiați de calitatea, durabilitatea și designul atemporal al oglinzilor noastre și transformați-vă locuința într-un sanctuar al eleganței. A venit momentul să investiți într-un stil de viață rafinat și să vă bucurați de frumusețea oglinzilor care vă înconjoară. Alegeți oglinzile potrivite și începeți transformarea casei dvs. într-un cămin de lux, plin de farmec și stil!

  [descr_short] =>

  Descoperă puterea oglinzilor în a transforma orice încăpere într-un spațiu plin de stil și eleganță. Oglinzile aduc lumina și deschiderea, creând un mediu sofisticat în casa ta. Cu varietatea de forme și dimensiuni disponibile, poți alege oglinda perfectă pentru a completa decorul interior.

  Imaginează-ți o oglindă mare în dormitor, care adaugă profunzime și rafinament, sau o serie de oglinzi într-un aranjament original pe peretele din living. Oglinzile reușesc să creeze o atmosferă unică, în același timp îndeplinind și rolul practic în viața de zi cu zi.

  Alege oglinzile potrivite pentru a-ți îmbogăți spațiul și a crea un mediu impresionant și armonios, în care confortul și estetica se împletesc perfect.

  [descr_extra] => [meta_title] => Oglinzi decorative pentru perete - magazin Oglindomat.ro [meta_descr] => Descoperă noua colecție de oglinzi de perete moderne. Oferim multe dimensiuni, forme diferite și tipuri de rame. Verifică online! [meta_keywords] => [link] => /oglinzi [link_rewrite] => /oglinzi [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => 21,22 [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 3. Oglinzi
 4. Array ( [cid] => 597 [parent] => 564 [level] => 3 [photo_id] => [photo_tab_id] => 1878 [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-20 01:48:51 [number] => 3 [path] => 1,559,564 [name] => Oglinzi pentru dormitor [pagename] => [subname] => [h1name] => Oglinzi pentru dormitor [descr] =>

  Oglindă de perete pentru dormitor

  Alegerea unei oglinzi pentru dormitor este limitată doar de imaginația ta. Poate fi încadrată într-o ramă originală, modernă, sau poate fi complet lipsită de aceasta. Puteți alege o oglindă rotundă, ideală pentru interioarele moderne, precum și o oglindă de dormitor clasică și dreptunghiulară. Fiecare alegere va fi bună, deși deloc ușoară, cu atâtea posibilități care vă permit să combinați atât nevoile legate de scopul oglinzii, cât și așteptările ca aceasta să fie o decorațiune pentru un interior grozav, înlocuind în mod ideal orice alte decorațiuni.

  Oglindă cu stil pentru dormitor

  Oglinzile de perete pentru dormitor pot da efectul de mărire a spațiului și de a-l lumina prin reflectarea luminii naturale. Sunt perfecte pentru dormitoare mici și întunecate. De asemenea, pot avea doar o funcție decorativă - atunci merită să ne concentrăm asupra ramei, care poate fi extrem de decorativă, și asupra formei oglinzii, care va atrage atenția și se va potrivi perfect în amenajare. O soluție bună sunt și oglinzile pentru dormitor cu iluminare LED. Acestea pot fi atârnate peste o comodă sau o măsuță de toaletă, ceea ce cu siguranță nu va fi doar practic, ci și extrem de eficient. Seara, oferind o lumină caldă, vor crea o atmosferă senzuală, capricioasă în dormitor. Oglinda cu iluminare va fi, de asemenea, de ajutor în timpul ritualurilor de înfrumusețare de zi cu zi. Poate fi atârnată deasupra patului? Dacă da, atunci o oglindă simplă, dreptunghiulară sau câteva rotunde de diferite dimensiuni vor arăta foarte interesant și vor face ca dormitorul să capete caracter.

  Oglindă modernă pentru dormitor

  Indiferent de locul în care agățați oglinda în dormitor - cu siguranță va fi o decorațiune frumoasă. Pentru o amenajare minimalistă, merită să le alegeți pe cele simple, oglinzile cu formă dreptunghiulară, într-un cadru atemporal, în alb sau negru. Se vor potrivi perfect într-un interior calm, domol, în care vor sublinia eleganța. Oglinzile fără ramă fiind și ele o soluție interesantă, complet versatile, ideale pentru ușa unui dulap sau pentru a fi așezate într-un spațiu mic. Mergând spre direcție ceva mai modernă, puteți alege o oglindă LED rotundă într-un cadru decorativ care va spori caracterul interiorului, aducând dinamică și chiar mai mult stil. Și ce dimensiune a oglinzii din dormitor va fi cea mai bună? Nu există reguli aici - o oglindă mare va lumina frumos camera și o va face optic mai mare, în timp ce una mică va fi un accesoriu interesant, dar delicat. Sau poate merită să creați o galerie neobișnuită din oglinzi mai mici de diferite forme? Aceasta este o opțiune grozavă pentru iubitorii de decorațiuni neobișnuite!

   

  Atunci când alegeți o oglindă pentru dormitor, merită să vă bazați doar pe propriul gust. Oglinda de deasupra patului arată cu siguranță originală, în timp ce atârnată pe alt perete va fi practică și funcțională.

   

  Dar tu după ce te ghidezi atunci când alegi o oglindă pentru dormitor? Nu contează care este motivul tău - important este că în magazinul nostru vei găsi cu siguranță modelul perfect! Verifică oferta noastră!

  [descr_short] =>

  Dormitorul este o oază de liniște, destinată exclusiv regenerării și petrecerii timpului în liniște și relaxare. Dar de multe ori este și un loc de schimbare a hainelor, locul primelor și ultimelor tratamente de înfrumusețare din timpul zilei sau pentru contemplarea departe de agitația întregii case. Prin urmare, oglinda pentru dormitor este un element esențial al design-ului interior! Merită să conați pe una care se va potrivi perfect cu caracterul interiorului și nevoile utilizatorilor săi.

  [descr_extra] => [meta_title] => Oglinzi pentru dormitor, deasupra patului, pentru masa de toaletă [meta_descr] => Oglinzi frumoase, moderne pentru dormitor. Perfectă ca oglindă deasupra patului sau pentru măsuța de toaletă sau deasupra comodei. Consultă oferta noastră de oglinzi pentru dormitor! [meta_keywords] => [link] => /oglinzi-pentru-dormitor [link_rewrite] => /oglinzi-pentru-dormitor [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => [descr_seo] =>

  Lustra do sypialni

  [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 5. Oglinzi pentru dormitor

Lustra do sypialni

Modele
Oglinzi dreptunghiulare
Oglinzi rotunde
Oglinzi semicirculare
Oglinzi ovale
Irregular
Dimensiune
Oglinzi mici
Oglinzi mari
Dimensiuni (dreptunghiulare)
50x50 cm
60x40 cm
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Dimensiuni (rotund)
Ø 40 cm
Ø 50 cm
Ø 60 cm
Ø 70 cm
Ø 80 cm
Ø 90 cm
Ø 100 cm
Dimensiuni (neregulate)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
87x86 cm
97x96 cm
Dimensiuni (semicirculare)
25x50 cm
30x60 cm
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm
Dimensiuni (oval)
40x70 cm
46x80 cm
52x90 cm
58x100 cm

Oglinzi pentru dormitor

Dormitorul este o oază de liniște, destinată exclusiv regenerării și petrecerii timpului în liniște și relaxare. Dar de multe ori este și un loc de schimbare a hainelor, locul primelor și ultimelor tratamente de înfrumusețare din timpul zilei sau pentru contemplarea departe de agitația întregii case. Prin urmare, oglinda pentru dormitor este un element esențial al design-ului interior! Merită să conați pe una care se va potrivi perfect cu caracterul interiorului și nevoile utilizatorilor săi.

Rezultate: 62
Filtrează după:

Oglindă de perete pentru dormitor

Alegerea unei oglinzi pentru dormitor este limitată doar de imaginația ta. Poate fi încadrată într-o ramă originală, modernă, sau poate fi complet lipsită de aceasta. Puteți alege o oglindă rotundă, ideală pentru interioarele moderne, precum și o oglindă de dormitor clasică și dreptunghiulară. Fiecare alegere va fi bună, deși deloc ușoară, cu atâtea posibilități care vă permit să combinați atât nevoile legate de scopul oglinzii, cât și așteptările ca aceasta să fie o decorațiune pentru un interior grozav, înlocuind în mod ideal orice alte decorațiuni.

Oglindă cu stil pentru dormitor

Oglinzile de perete pentru dormitor pot da efectul de mărire a spațiului și de a-l lumina prin reflectarea luminii naturale. Sunt perfecte pentru dormitoare mici și întunecate. De asemenea, pot avea doar o funcție decorativă - atunci merită să ne concentrăm asupra ramei, care poate fi extrem de decorativă, și asupra formei oglinzii, care va atrage atenția și se va potrivi perfect în amenajare. O soluție bună sunt și oglinzile pentru dormitor cu iluminare LED. Acestea pot fi atârnate peste o comodă sau o măsuță de toaletă, ceea ce cu siguranță nu va fi doar practic, ci și extrem de eficient. Seara, oferind o lumină caldă, vor crea o atmosferă senzuală, capricioasă în dormitor. Oglinda cu iluminare va fi, de asemenea, de ajutor în timpul ritualurilor de înfrumusețare de zi cu zi. Poate fi atârnată deasupra patului? Dacă da, atunci o oglindă simplă, dreptunghiulară sau câteva rotunde de diferite dimensiuni vor arăta foarte interesant și vor face ca dormitorul să capete caracter.

Oglindă modernă pentru dormitor

Indiferent de locul în care agățați oglinda în dormitor - cu siguranță va fi o decorațiune frumoasă. Pentru o amenajare minimalistă, merită să le alegeți pe cele simple, oglinzile cu formă dreptunghiulară, într-un cadru atemporal, în alb sau negru. Se vor potrivi perfect într-un interior calm, domol, în care vor sublinia eleganța. Oglinzile fără ramă fiind și ele o soluție interesantă, complet versatile, ideale pentru ușa unui dulap sau pentru a fi așezate într-un spațiu mic. Mergând spre direcție ceva mai modernă, puteți alege o oglindă LED rotundă într-un cadru decorativ care va spori caracterul interiorului, aducând dinamică și chiar mai mult stil. Și ce dimensiune a oglinzii din dormitor va fi cea mai bună? Nu există reguli aici - o oglindă mare va lumina frumos camera și o va face optic mai mare, în timp ce una mică va fi un accesoriu interesant, dar delicat. Sau poate merită să creați o galerie neobișnuită din oglinzi mai mici de diferite forme? Aceasta este o opțiune grozavă pentru iubitorii de decorațiuni neobișnuite!

 

Atunci când alegeți o oglindă pentru dormitor, merită să vă bazați doar pe propriul gust. Oglinda de deasupra patului arată cu siguranță originală, în timp ce atârnată pe alt perete va fi practică și funcțională.

 

Dar tu după ce te ghidezi atunci când alegi o oglindă pentru dormitor? Nu contează care este motivul tău - important este că în magazinul nostru vei găsi cu siguranță modelul perfect! Verifică oferta noastră!