Modele
Oglinzi dreptunghiulare
Oglinzi rotunde
Dimensiune
Oglinzi mici
Oglinzi mari
Dimensiuni (dreptunghiulare)
50x50 cm
60x40 cm
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Dimensiuni (rotund)
Ø 40 cm
Ø 50 cm
Ø 60 cm
Ø 70 cm
Ø 80 cm
Ø 90 cm
Ø 100 cm

Oglinzi cu ramă neagră

Misterioasă, elegantă, atemporală - aceasta este culoarea neagră. De aici și popularitatea sa - se potrivește întotdeauna, peste tot și cu orice, și are acest „ceva” în ea. Noapte neagră, cafea neagră, o rochiță neagră, oglinda cu ramă neagră... Așa este! Oglinzile cu ramă neagră sunt un accesoriu simplu, dar foarte interesant pentru interior. Datorită lor, fiecare cameră va căpăta un caracter unic.

Rezultate: 12
Filtrează după:

Oglinzi stilate cu ramă neagră

De ce merită să alegi oglinzi cu ramă neagră? În primul rând, datorită caracterului lor universal, care le face să se potrivească perfect în orice interior, indiferent de amenajarea acestuia. Vor fi perfecte în living, indiferent daca alegeți o oglinda neagră dreptunghiulară sau una rotundă, adăuâand eleganță și stil camerei. De asemenea, sunt potrivite pentru un dulap, deasupra unei măsuțe de toaletă sau chiar pentru o cameră pentru copii - culoarea neagră va merge întotdeauna, pentru că toate celelalte culori se potrivesc cu ea și astfel - se potrivește oricărui decor. Prin urmare, indiferent dacă sunteți iubitori de pereți portocalii sau albi - o oglindă cu ramă neagră va fi întotdeauna o soluție sigură, confortabilă și, de asemenea, o soluție cu mult bun gust, aducând o atmosferă unică în interior.

Oglindă pentru baie cu ramă neagră

Era băilor albe, albastre și foarte luminoase a trecut de mult. Acum, modernitatea este la putere, iar amenajările în care culorile închise domină chiar și pe suprafețe mici devin din ce în ce mai populare. Așadar, o oglindă rotundă cu ramă neagră se va potrivi perfect cu o baie modernă, stilată, fiind o piesă decorativă interesantă, perfect asortată, precum și un element esențial de echipare. De asemenea, puteți miza pe clasica oglindă neagră dreptunghiulară, care va asigura confortul utilizării băii, oferind un câmp vizual larg. Indiferent ce formă a oglinzii cu ramă neagră alegeți - fiecare va arăta grozav!

Oglinzi elegante cu ramă neagră

Oglinzile cu ramă neagră se potrivesc perfect cu toate celelalte accesorii și, în același timp, nu le vor eclipsa și vor fi un element care atrage atenția. Dimpotrivă – sobrietatea și simplitatea lor le fac un accesoriu care să integreze întreaga amenajare și să o liniștească prin caracterul său universal. Prin urmare, oglinzile cu ramă neagră sunt o soluție excelentă atât pentru interioarele minimaliste, unde este important să se mențină moderația privind accesoriile, cât și într-un cadru eclectic sau mai încărcat - atunci nu vor concura cu tablourile sau fotografiile, dar vor arăta în continuare interesant. Oglinda cu ramă neagră este, de asemenea, o soluție ideală pentru cei cărora le plac schimbările - indiferent de direcția lor, un astfel de ornament se va potrivi întotdeauna.

 

În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de oglinzi cu rame negre (atât oglinzi dreptunghiulare cât și oglinzi rotunde), care cu siguranță se va potrivi perfect în interiorul dvs. Alegeți modelul visat și bucurați-vă de designul elegant.