1. Acasă
 2. Array ( [cid] => 559 [parent] => 1 [level] => 1 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-19 21:08:05 [number] => 20 [path] => 1 [name] => Oglinzi [pagename] => [subname] => [h1name] => Oglinzi [descr] =>

  Oglinzi elegante și rafinate pentru un interior de vis

  Îmbogățiți-vă casa cu oglinzi de înaltă calitate, care adaugă o notă de stil și sofisticare în orice încăpere.

  Aceste oglinzi atemporale sunt nu numai frumoase, ci și extrem de funcționale, fiind esențiale în fiecare locuință. Realizate din materiale durabile și finisaje de înaltă calitate, oglinzile noastre sunt concepute pentru a rezista trecerii timpului, oferind în același timp o reflecție clară și precisă.

   

  Cu o varietate de forme și dimensiuni, oglinzile noastre se potrivesc perfect în orice decor și stil, sporind atmosfera și creând iluzia de spațiu și luminozitate. Nu ratați ocazia de a vă transforma casa într-un sanctuar elegant și rafinat, optând pentru oglinzi care să vă reflecte personalitatea și gusturile rafinate.

  Diversitatea formelor și dimensiunilor - oglinzi potrivite pentru fiecare încăpere.

  Alegeți oglinzi care să se potrivească perfect nevoilor și preferințelor dvs., indiferent de mărimea sau stilul camerei. Grație gamei variate de forme și dimensiuni, veți găsi cu siguranță oglinzi care să completeze armonios fiecare spațiu din casa dvs.

  Optând pentru un model mare și impunător în living, veți crea un punct focal atrăgător și veți reflecta lumina naturală, contribuind la o atmosferă mai luminoasă și mai primitoare. De asemenea, oglinzile pot scoate în evidență elementele decorative și arhitecturale ale camerei, conferindu-i un aer sofisticat.

  Alegeți o oglindă montată pe perete sau așezată pe o comodă în dormitor. Aceasta poate fi un aliat de nădejde pentru pregătirea de dimineață și seara, oferindu-vă un spațiu pentru a vă verifica ținuta și coafura. În plus, o oglindă bine poziționată poate aduce un plus de romantism și intimitate în atmosfera camerei.

  În baie, oglinzile sunt indispensabile pentru a vă îngriji și răsfăța. Optați pentru modele cu iluminare și finisaje rezistente la umiditate, pentru o experiență optimă în această zonă a casei. O oglindă mare și frumoasă poate face minuni în spațiul restrâns al unei băi, creând iluzia de mărire și aerisire.

  Chiar și în hol, o oglindă bine plasată poate face diferența, întâmpinându-vă și pe oaspeții dvs. cu o senzație de deschidere și căldură. În plus, este locul ideal pentru a vă aranja rapid înainte de a ieși pe ușă.

   

  Investiți în oglinzi de calitate, care să vă reflecte personalitatea și să vă ajute să creați un interior de vis, adaptat nevoilor și stilului dvs. de viață. Nu ezitați să explorați gama noastră variată și să găsiți oglinzile perfecte pentru a transforma casa dvs. într-un cămin rafinat și elegant.

  Alege oglinzile potrivite și transformă-ți casa într-un cămin de lux

  Acum că ați descoperit numeroasele avantaje ale oglinzilor noastre elegante și rafinate, nu mai rămâne decât să vă bucurați de ele în propriul cămin. Nu uitați că oglinzile aduc luminozitate și iluzia de spațiu, conferă o notă de stil și sofisticare fiecărei încăperi și sunt esențiale în orice locuință. Cu o gamă variată de forme și dimensiuni, veți găsi cu siguranță soluția perfectă pentru a vă adapta nevoilor și gusturilor dvs.

  Nu ezitați să explorați oferta noastră bogată și să alegeți oglinzile care să vă reflecte personalitatea, să completeze designul interior și să aducă un plus de eleganță și rafinament în casa dvs. Un cămin cu oglinzi de calitate este un cămin luxos și primitor, unde vă veți simți în largul dvs. și veți putea să vă răsfățați alături de cei dragi.

   

  Beneficiați de calitatea, durabilitatea și designul atemporal al oglinzilor noastre și transformați-vă locuința într-un sanctuar al eleganței. A venit momentul să investiți într-un stil de viață rafinat și să vă bucurați de frumusețea oglinzilor care vă înconjoară. Alegeți oglinzile potrivite și începeți transformarea casei dvs. într-un cămin de lux, plin de farmec și stil!

  [descr_short] =>

  Descoperă puterea oglinzilor în a transforma orice încăpere într-un spațiu plin de stil și eleganță. Oglinzile aduc lumina și deschiderea, creând un mediu sofisticat în casa ta. Cu varietatea de forme și dimensiuni disponibile, poți alege oglinda perfectă pentru a completa decorul interior.

  Imaginează-ți o oglindă mare în dormitor, care adaugă profunzime și rafinament, sau o serie de oglinzi într-un aranjament original pe peretele din living. Oglinzile reușesc să creeze o atmosferă unică, în același timp îndeplinind și rolul practic în viața de zi cu zi.

  Alege oglinzile potrivite pentru a-ți îmbogăți spațiul și a crea un mediu impresionant și armonios, în care confortul și estetica se împletesc perfect.

  [descr_extra] => [meta_title] => Oglinzi decorative pentru perete - magazin Oglindomat.ro [meta_descr] => Descoperă noua colecție de oglinzi de perete moderne. Oferim multe dimensiuni, forme diferite și tipuri de rame. Verifică online! [meta_keywords] => [link] => /oglinzi [link_rewrite] => /oglinzi [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => 21,22 [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 3. Oglinzi
 4. Array ( [cid] => 1203 [parent] => 565 [level] => 3 [photo_id] => 2556 [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-11-20 15:22:36 [number] => 3 [path] => 1,559,565 [name] => Oglinzi cu ramă neagră [pagename] => [subname] => [h1name] => Oglinzi cu ramă neagră [descr] =>

  Oglinzi stilate cu ramă neagră

  De ce merită să alegi oglinzi cu ramă neagră? În primul rând, datorită caracterului lor universal, care le face să se potrivească perfect în orice interior, indiferent de amenajarea acestuia. Vor fi perfecte în living, indiferent daca alegeți o oglinda neagră dreptunghiulară sau una rotundă, adăuâand eleganță și stil camerei. De asemenea, sunt potrivite pentru un dulap, deasupra unei măsuțe de toaletă sau chiar pentru o cameră pentru copii - culoarea neagră va merge întotdeauna, pentru că toate celelalte culori se potrivesc cu ea și astfel - se potrivește oricărui decor. Prin urmare, indiferent dacă sunteți iubitori de pereți portocalii sau albi - o oglindă cu ramă neagră va fi întotdeauna o soluție sigură, confortabilă și, de asemenea, o soluție cu mult bun gust, aducând o atmosferă unică în interior.

  Oglindă pentru baie cu ramă neagră

  Era băilor albe, albastre și foarte luminoase a trecut de mult. Acum, modernitatea este la putere, iar amenajările în care culorile închise domină chiar și pe suprafețe mici devin din ce în ce mai populare. Așadar, o oglindă rotundă cu ramă neagră se va potrivi perfect cu o baie modernă, stilată, fiind o piesă decorativă interesantă, perfect asortată, precum și un element esențial de echipare. De asemenea, puteți miza pe clasica oglindă neagră dreptunghiulară, care va asigura confortul utilizării băii, oferind un câmp vizual larg. Indiferent ce formă a oglinzii cu ramă neagră alegeți - fiecare va arăta grozav!

  Oglinzi elegante cu ramă neagră

  Oglinzile cu ramă neagră se potrivesc perfect cu toate celelalte accesorii și, în același timp, nu le vor eclipsa și vor fi un element care atrage atenția. Dimpotrivă – sobrietatea și simplitatea lor le fac un accesoriu care să integreze întreaga amenajare și să o liniștească prin caracterul său universal. Prin urmare, oglinzile cu ramă neagră sunt o soluție excelentă atât pentru interioarele minimaliste, unde este important să se mențină moderația privind accesoriile, cât și într-un cadru eclectic sau mai încărcat - atunci nu vor concura cu tablourile sau fotografiile, dar vor arăta în continuare interesant. Oglinda cu ramă neagră este, de asemenea, o soluție ideală pentru cei cărora le plac schimbările - indiferent de direcția lor, un astfel de ornament se va potrivi întotdeauna.

   

  În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de oglinzi cu rame negre (atât oglinzi dreptunghiulare cât și oglinzi rotunde), care cu siguranță se va potrivi perfect în interiorul dvs. Alegeți modelul visat și bucurați-vă de designul elegant.

  [descr_short] =>

  Misterioasă, elegantă, atemporală - aceasta este culoarea neagră. De aici și popularitatea sa - se potrivește întotdeauna, peste tot și cu orice, și are acest „ceva” în ea. Noapte neagră, cafea neagră, o rochiță neagră, oglinda cu ramă neagră... Așa este! Oglinzile cu ramă neagră sunt un accesoriu simplu, dar foarte interesant pentru interior. Datorită lor, fiecare cameră va căpăta un caracter unic.

  [descr_extra] => [meta_title] => Oglinzi cu ramă neagră pentru perete [meta_descr] => Oglinzi atemporale cu ramă neagră. Vă oferim oglinzi pentru perete rotunde și dreptunghiulare – alege și comandă online! [meta_keywords] => [link] => /oglinzi-cu-rama-neagra [link_rewrite] => /oglinzi-cu-rama-neagra [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => [descr_seo] => [photo_ext] => jpg [photo_add_date] => 2022-09-10 15:04:13 [photo_size] => 1324571 [photo_dim] => 1600x1600 [photo_code] => 1a201a6f5cb8b6f96f2cd428d24a65f232adaa95 [photo_add_by] => 34 [photo_file_name] => img-2452-miniatura [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => 0 [photo_pin_y] => 0 [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 5. Oglinzi cu ramă neagră
Modele
Oglinzi dreptunghiulare
Oglinzi rotunde
Dimensiune
Oglinzi mici
Oglinzi mari
Dimensiuni (dreptunghiulare)
50x50 cm
60x40 cm
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Dimensiuni (rotund)
Ø 40 cm
Ø 50 cm
Ø 60 cm
Ø 70 cm
Ø 80 cm
Ø 90 cm
Ø 100 cm

Oglinzi cu ramă neagră

Misterioasă, elegantă, atemporală - aceasta este culoarea neagră. De aici și popularitatea sa - se potrivește întotdeauna, peste tot și cu orice, și are acest „ceva” în ea. Noapte neagră, cafea neagră, o rochiță neagră, oglinda cu ramă neagră... Așa este! Oglinzile cu ramă neagră sunt un accesoriu simplu, dar foarte interesant pentru interior. Datorită lor, fiecare cameră va căpăta un caracter unic.

Rezultate: 12
Filtrează după:

Oglinzi stilate cu ramă neagră

De ce merită să alegi oglinzi cu ramă neagră? În primul rând, datorită caracterului lor universal, care le face să se potrivească perfect în orice interior, indiferent de amenajarea acestuia. Vor fi perfecte în living, indiferent daca alegeți o oglinda neagră dreptunghiulară sau una rotundă, adăuâand eleganță și stil camerei. De asemenea, sunt potrivite pentru un dulap, deasupra unei măsuțe de toaletă sau chiar pentru o cameră pentru copii - culoarea neagră va merge întotdeauna, pentru că toate celelalte culori se potrivesc cu ea și astfel - se potrivește oricărui decor. Prin urmare, indiferent dacă sunteți iubitori de pereți portocalii sau albi - o oglindă cu ramă neagră va fi întotdeauna o soluție sigură, confortabilă și, de asemenea, o soluție cu mult bun gust, aducând o atmosferă unică în interior.

Oglindă pentru baie cu ramă neagră

Era băilor albe, albastre și foarte luminoase a trecut de mult. Acum, modernitatea este la putere, iar amenajările în care culorile închise domină chiar și pe suprafețe mici devin din ce în ce mai populare. Așadar, o oglindă rotundă cu ramă neagră se va potrivi perfect cu o baie modernă, stilată, fiind o piesă decorativă interesantă, perfect asortată, precum și un element esențial de echipare. De asemenea, puteți miza pe clasica oglindă neagră dreptunghiulară, care va asigura confortul utilizării băii, oferind un câmp vizual larg. Indiferent ce formă a oglinzii cu ramă neagră alegeți - fiecare va arăta grozav!

Oglinzi elegante cu ramă neagră

Oglinzile cu ramă neagră se potrivesc perfect cu toate celelalte accesorii și, în același timp, nu le vor eclipsa și vor fi un element care atrage atenția. Dimpotrivă – sobrietatea și simplitatea lor le fac un accesoriu care să integreze întreaga amenajare și să o liniștească prin caracterul său universal. Prin urmare, oglinzile cu ramă neagră sunt o soluție excelentă atât pentru interioarele minimaliste, unde este important să se mențină moderația privind accesoriile, cât și într-un cadru eclectic sau mai încărcat - atunci nu vor concura cu tablourile sau fotografiile, dar vor arăta în continuare interesant. Oglinda cu ramă neagră este, de asemenea, o soluție ideală pentru cei cărora le plac schimbările - indiferent de direcția lor, un astfel de ornament se va potrivi întotdeauna.

 

În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de oglinzi cu rame negre (atât oglinzi dreptunghiulare cât și oglinzi rotunde), care cu siguranță se va potrivi perfect în interiorul dvs. Alegeți modelul visat și bucurați-vă de designul elegant.