Motive
Modele
Glamour
Abstract
Abstract
Motive cu animale
Pentru copii
Natură
Culoare
Albastru marin
Albastru
Violet
Verde
Portocale
Roșu
Roz
Turcoaz
Maro
Bej
Perla
Gri
Argint
De aur
Negru
Alb
Multicolor
Cremos
Alb-negru

Oglinzi decorative cu imprimeu

Este greu de imaginat o casă sau un apartament fără oglindă. Este o piesă esențială de dotare. Dar asta înseamnă că trebuie să fie simplă și plictisitoare? În niciun caz! Oglinzile decorative de perete sunt niște accesorii de design frumoase, cu două avantaje - cu siguranță își vor îndeplini bine scopul și vor fi practice, devenind în același timp o decorațiune interioară extrem de elegantă datorită ramelor atractive, colorate și cu modele.

 
Rezultate: 300
Filtrează după:

Oglindă decorativă cu imprimeu pentru perete

Lemn? Frunze? Marmură? Multicolor? Ramele oglinzilor decorative de perete pot fi decorate cu o varietate de motive. Toate acestea pentru a se asigura că fiecare găsește ceva care reflectă perfect caracterul atât al interiorului, cât și al utilizatorilor săi. Ramele oglinzilor decorate cu grafică, arată extrem de interesant și sunt în concordanță cu designul modern, în care alegerea pricepută a accesoriilor este extrem de importantă pentru a obține efectul wow.. Oglinda decorativă de perete va înlocui cu succes orice alt decor - este o combinație între o imagine și un obiect de zi cu zi, care va satisface cu siguranță iubitorii de minimalism și soluții funcționale.. În același timp, pentru cei cărora le place să se joace cu modele și texturi, o oglindă decorativă de perete va fi ca o cireașă de pe tort printre alte decorațiuni atractive.

Oglindă decorativă de perete cu grafică

Oglinda cu ramă modernă să va verifica bine atât în dormitor, cât și în camera de zi și chiar în baie. Este nevoie doar de motivul potrivit pentru a face din ea un decor grozav. Gamă largă de modele face ca să fie ușor de găsit un model de oglindă potrivit pentru interioare în stil rustic sau boho, precum și pentru interioare foarte elegante. O astfel de oglindă decorativă de perete este, de asemenea, soluție excelentă pentru camera de adolescent -cu siguranță va fi mai interesantă decât de obicei și, în același timp, foarte utilă! Interesant, o oglindă într-o ramă sofisticată este idee perfectă pentru decorarea unei camere mici, unde nu există loc pentru alte accesorii - acest un singur element este suficient pentru a aduce caracter și o atmosferă interesantă interiorului.

 

În magazinul nostru veți găsi o mulțime de oglinzi în rame decorative care vor schimba orice perete. Verificați oferta noastră și alegeți cel mai bun model pentru dvs.