1. Acasă
 2. Array ( [cid] => 559 [parent] => 1 [level] => 1 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-19 21:08:05 [number] => 20 [path] => 1 [name] => Oglinzi [pagename] => [subname] => [h1name] => Oglinzi [descr] =>

  Oglinzi elegante și rafinate pentru un interior de vis

  Îmbogățiți-vă casa cu oglinzi de înaltă calitate, care adaugă o notă de stil și sofisticare în orice încăpere.

  Aceste oglinzi atemporale sunt nu numai frumoase, ci și extrem de funcționale, fiind esențiale în fiecare locuință. Realizate din materiale durabile și finisaje de înaltă calitate, oglinzile noastre sunt concepute pentru a rezista trecerii timpului, oferind în același timp o reflecție clară și precisă.

   

  Cu o varietate de forme și dimensiuni, oglinzile noastre se potrivesc perfect în orice decor și stil, sporind atmosfera și creând iluzia de spațiu și luminozitate. Nu ratați ocazia de a vă transforma casa într-un sanctuar elegant și rafinat, optând pentru oglinzi care să vă reflecte personalitatea și gusturile rafinate.

  Diversitatea formelor și dimensiunilor - oglinzi potrivite pentru fiecare încăpere.

  Alegeți oglinzi care să se potrivească perfect nevoilor și preferințelor dvs., indiferent de mărimea sau stilul camerei. Grație gamei variate de forme și dimensiuni, veți găsi cu siguranță oglinzi care să completeze armonios fiecare spațiu din casa dvs.

  Optând pentru un model mare și impunător în living, veți crea un punct focal atrăgător și veți reflecta lumina naturală, contribuind la o atmosferă mai luminoasă și mai primitoare. De asemenea, oglinzile pot scoate în evidență elementele decorative și arhitecturale ale camerei, conferindu-i un aer sofisticat.

  Alegeți o oglindă montată pe perete sau așezată pe o comodă în dormitor. Aceasta poate fi un aliat de nădejde pentru pregătirea de dimineață și seara, oferindu-vă un spațiu pentru a vă verifica ținuta și coafura. În plus, o oglindă bine poziționată poate aduce un plus de romantism și intimitate în atmosfera camerei.

  În baie, oglinzile sunt indispensabile pentru a vă îngriji și răsfăța. Optați pentru modele cu iluminare și finisaje rezistente la umiditate, pentru o experiență optimă în această zonă a casei. O oglindă mare și frumoasă poate face minuni în spațiul restrâns al unei băi, creând iluzia de mărire și aerisire.

  Chiar și în hol, o oglindă bine plasată poate face diferența, întâmpinându-vă și pe oaspeții dvs. cu o senzație de deschidere și căldură. În plus, este locul ideal pentru a vă aranja rapid înainte de a ieși pe ușă.

   

  Investiți în oglinzi de calitate, care să vă reflecte personalitatea și să vă ajute să creați un interior de vis, adaptat nevoilor și stilului dvs. de viață. Nu ezitați să explorați gama noastră variată și să găsiți oglinzile perfecte pentru a transforma casa dvs. într-un cămin rafinat și elegant.

  Alege oglinzile potrivite și transformă-ți casa într-un cămin de lux

  Acum că ați descoperit numeroasele avantaje ale oglinzilor noastre elegante și rafinate, nu mai rămâne decât să vă bucurați de ele în propriul cămin. Nu uitați că oglinzile aduc luminozitate și iluzia de spațiu, conferă o notă de stil și sofisticare fiecărei încăperi și sunt esențiale în orice locuință. Cu o gamă variată de forme și dimensiuni, veți găsi cu siguranță soluția perfectă pentru a vă adapta nevoilor și gusturilor dvs.

  Nu ezitați să explorați oferta noastră bogată și să alegeți oglinzile care să vă reflecte personalitatea, să completeze designul interior și să aducă un plus de eleganță și rafinament în casa dvs. Un cămin cu oglinzi de calitate este un cămin luxos și primitor, unde vă veți simți în largul dvs. și veți putea să vă răsfățați alături de cei dragi.

   

  Beneficiați de calitatea, durabilitatea și designul atemporal al oglinzilor noastre și transformați-vă locuința într-un sanctuar al eleganței. A venit momentul să investiți într-un stil de viață rafinat și să vă bucurați de frumusețea oglinzilor care vă înconjoară. Alegeți oglinzile potrivite și începeți transformarea casei dvs. într-un cămin de lux, plin de farmec și stil!

  [descr_short] =>

  Descoperă puterea oglinzilor în a transforma orice încăpere într-un spațiu plin de stil și eleganță. Oglinzile aduc lumina și deschiderea, creând un mediu sofisticat în casa ta. Cu varietatea de forme și dimensiuni disponibile, poți alege oglinda perfectă pentru a completa decorul interior.

  Imaginează-ți o oglindă mare în dormitor, care adaugă profunzime și rafinament, sau o serie de oglinzi într-un aranjament original pe peretele din living. Oglinzile reușesc să creeze o atmosferă unică, în același timp îndeplinind și rolul practic în viața de zi cu zi.

  Alege oglinzile potrivite pentru a-ți îmbogăți spațiul și a crea un mediu impresionant și armonios, în care confortul și estetica se împletesc perfect.

  [descr_extra] => [meta_title] => Oglinzi decorative pentru perete - magazin Oglindomat.ro [meta_descr] => Descoperă noua colecție de oglinzi de perete moderne. Oferim multe dimensiuni, forme diferite și tipuri de rame. Verifică online! [meta_keywords] => [link] => /oglinzi [link_rewrite] => /oglinzi [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => 21,22 [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 3. Oglinzi
 4. Array ( [cid] => 729 [parent] => 565 [level] => 3 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-09-23 11:33:08 [number] => 1 [path] => 1,559,565 [name] => Oglinzi cu iluminare LED [pagename] => [subname] => [h1name] => Oglinzi cu iluminare LED [descr] =>

  Oglinzi pentru baie cu iluminare

  O baie cu lumină bună este visul tuturor! Atât accesul la lumina naturală, cât și cea care este introdusă în baie prin ajutorul lămpilor este importantă. Mai multe puncte de lumină sunt necesare pentru a utiliza confortabil baia, dar amplasarea lor nu este întotdeauna atât de ușoară. Care lumini sunt cele mai importante? Desigur, cele de lângă oglinzi! În fața oglinzii se petrece cea mai mare parte a timpului în baie, motiv pentru care toate lămpile sunt binevenite și chiar necesare alături. Dar cum să le alegeți pentru a vă ilumina corect fața? Nu este atât de simplu! Cu toate acestea, puteți ușura lucrurile și puteți alege o oglindă iluminată pentru baie, care va rezolva orice probleme. La aceste modele, lumina LED este o parte integrată în oglindă, avand o culoare și intensitate ideală pentru tratamentele de zi cu zi, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alte setări suplimentare. În plus, nu este nevoie de spațiu suplimentar pentru alte lămpi - astfel încât problema alegerii produsului care se va potrivi cel mai bine dispare. Oglinda cu iluminare LED este deci o soluție extrem de confortabilă și funcțională, iar datorită faptului că este complet iluminată, oferă o imagine perfectă, naturală, datorită căreia toate tratamentele de îngrijire pot fi efectuate cu precizie.

   

  Oglinzi rotunde cu iluminare pentru baie

  Oglinzile cu LED iluminate sunt o soluție modernă pentru fiecare baie. Sunt perfecte atunci când fiecare bucată de perete contează, adică în spațiile mici. Datorită oglinzilor iluminate, nu trebuie să sacrificați spațiul pentru lămpi suplimentare. Dar și în încăperile mari vor arăta foarte interesant, mai ales dacă agățați două una lângă alta. Oglinzile rotunde fac interiorul confortabil și ușor și, în același timp, sunt foarte decorative și pot fi valorificate oferind un decor interesant. Oglinzile cu LED-uri de iluminare, în ciuda designului lor simplu și atemporal, arată foarte elegant și modern, motiv pentru care vor arăta extrem de originale și vor fi un element important al design-ului interior. Totodată, pot fi folosite în multe amenajări, atât clasice cât și ceva mai avangardiste.

   

  Oglindă cu iluminare led nu doar pentru baie

  Designul atemporal face ca oglinzile suspendate luminate să poată fi folosite nu numai în baie, ci și în dormitor. Așezate deasupra mesei de toaletă, acestea vor fi, de asemenea, o soluție foarte confortabilă și stilată, care va aduce o atmosferă confortabilă, senzuală în dormitor. Interesant este că oglinzile de baie cu iluminare vor funcționa chiar și într-o cameră pentru copii, de exemplu, deasupra unei comode. Apoi, oferind o lumină delicată, vor fi o alternativă excelentă la veiozele pentru noptieră și, în același timp, vor decora camera într-un mod interesant. După cum puteți vedea, există o mulțime de posibilități de a utiliza oglinda de baie cu iluminare LED iar totul depinde de propria creativitate și de natura amenajării

   

  În magazinul nostru vei găsi o mulțime de oglinzi de designer pentru băi cu iluminare LED. Verificați oferta noastră și alegeți cea mai potrivită oglindă pentru interiorul dvs.

  [descr_short] =>

  Ceea ce vedeți în oglindă este determinat în mare măsură de iluminare - culoarea, intensitatea și locația acesteia. Nu există nimic mai rău decât nevoia constantă de a aprinde lampa pentru a putea răsfoi confortabil sau a efectua diverse tratamente de îngrijire. De aceea soluția ideală pentru toaletarea în baie sau dormitor sunt oglinzile cu iluminare LED. Confort, comoditate și în sfârșit lumina potrivită - exact așa!

  [descr_extra] => [meta_title] => Oglinzi cu iluminare LED [meta_descr] => Oglinzi cu iluminare LED pentru baie, dormitor sau living. Oglinzi luminate moderne, stilate - alege forma și dimensiunea! [meta_keywords] => [link] => /oglinzi-cu-iluminare-led [link_rewrite] => /oglinzi-cu-iluminare-led [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 5. Oglinzi cu iluminare LED
Modele
Oglinzi dreptunghiulare
Oglinzi rotunde
Oglinzi semicirculare
Oglinzi ovale
Irregular
Dimensiune
Oglinzi mici
Oglinzi mari
Dimensiuni (dreptunghiulare)
50x50 cm
60x40 cm
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Dimensiuni (rotund)
Ø 40 cm
Ø 50 cm
Ø 60 cm
Ø 70 cm
Ø 80 cm
Ø 90 cm
Ø 100 cm
Dimensiuni (neregulate)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
87x86 cm
97x96 cm
Dimensiuni (semicirculare)
25x50 cm
30x60 cm
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm
Dimensiuni (oval)
40x70 cm
46x80 cm
52x90 cm
58x100 cm
Dimensiuni (neregulate łezki)
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm

Oglinzi cu iluminare LED

Ceea ce vedeți în oglindă este determinat în mare măsură de iluminare - culoarea, intensitatea și locația acesteia. Nu există nimic mai rău decât nevoia constantă de a aprinde lampa pentru a putea răsfoi confortabil sau a efectua diverse tratamente de îngrijire. De aceea soluția ideală pentru toaletarea în baie sau dormitor sunt oglinzile cu iluminare LED. Confort, comoditate și în sfârșit lumina potrivită - exact așa!

Rezultate: 32
Filtrează după:

Oglinzi pentru baie cu iluminare

O baie cu lumină bună este visul tuturor! Atât accesul la lumina naturală, cât și cea care este introdusă în baie prin ajutorul lămpilor este importantă. Mai multe puncte de lumină sunt necesare pentru a utiliza confortabil baia, dar amplasarea lor nu este întotdeauna atât de ușoară. Care lumini sunt cele mai importante? Desigur, cele de lângă oglinzi! În fața oglinzii se petrece cea mai mare parte a timpului în baie, motiv pentru care toate lămpile sunt binevenite și chiar necesare alături. Dar cum să le alegeți pentru a vă ilumina corect fața? Nu este atât de simplu! Cu toate acestea, puteți ușura lucrurile și puteți alege o oglindă iluminată pentru baie, care va rezolva orice probleme. La aceste modele, lumina LED este o parte integrată în oglindă, avand o culoare și intensitate ideală pentru tratamentele de zi cu zi, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alte setări suplimentare. În plus, nu este nevoie de spațiu suplimentar pentru alte lămpi - astfel încât problema alegerii produsului care se va potrivi cel mai bine dispare. Oglinda cu iluminare LED este deci o soluție extrem de confortabilă și funcțională, iar datorită faptului că este complet iluminată, oferă o imagine perfectă, naturală, datorită căreia toate tratamentele de îngrijire pot fi efectuate cu precizie.

 

Oglinzi rotunde cu iluminare pentru baie

Oglinzile cu LED iluminate sunt o soluție modernă pentru fiecare baie. Sunt perfecte atunci când fiecare bucată de perete contează, adică în spațiile mici. Datorită oglinzilor iluminate, nu trebuie să sacrificați spațiul pentru lămpi suplimentare. Dar și în încăperile mari vor arăta foarte interesant, mai ales dacă agățați două una lângă alta. Oglinzile rotunde fac interiorul confortabil și ușor și, în același timp, sunt foarte decorative și pot fi valorificate oferind un decor interesant. Oglinzile cu LED-uri de iluminare, în ciuda designului lor simplu și atemporal, arată foarte elegant și modern, motiv pentru care vor arăta extrem de originale și vor fi un element important al design-ului interior. Totodată, pot fi folosite în multe amenajări, atât clasice cât și ceva mai avangardiste.

 

Oglindă cu iluminare led nu doar pentru baie

Designul atemporal face ca oglinzile suspendate luminate să poată fi folosite nu numai în baie, ci și în dormitor. Așezate deasupra mesei de toaletă, acestea vor fi, de asemenea, o soluție foarte confortabilă și stilată, care va aduce o atmosferă confortabilă, senzuală în dormitor. Interesant este că oglinzile de baie cu iluminare vor funcționa chiar și într-o cameră pentru copii, de exemplu, deasupra unei comode. Apoi, oferind o lumină delicată, vor fi o alternativă excelentă la veiozele pentru noptieră și, în același timp, vor decora camera într-un mod interesant. După cum puteți vedea, există o mulțime de posibilități de a utiliza oglinda de baie cu iluminare LED iar totul depinde de propria creativitate și de natura amenajării

 

În magazinul nostru vei găsi o mulțime de oglinzi de designer pentru băi cu iluminare LED. Verificați oferta noastră și alegeți cea mai potrivită oglindă pentru interiorul dvs.