Modele
Oglinzi dreptunghiulare
Oglinzi rotunde
Oglinzi semicirculare
Irregular
Oglinzi ovale
Dimensiune
Oglinzi mici
Oglinzi mari
Dimensiuni (dreptunghiulare)
50x50 cm
60x40 cm
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Dimensiuni (rotund)
Ø 40 cm
Ø 50 cm
Ø 60 cm
Ø 70 cm
Ø 80 cm
Ø 90 cm
Ø 100 cm
Dimensiuni (semicirculare)
25x50 cm
30x60 cm
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm
Dimensiuni (neregulate)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
87x86 cm
97x96 cm
Dimensiuni (oval)
40x70 cm
46x80 cm
52x90 cm
58x100 cm
Dimensiuni (Ronde spiegel afgesneden cu led)
63x70 cm
70x80 cm
74x90 cm
84x100 cm
Dimensiuni (neregulate łezki)
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm

Oglinzi cu iluminare LED

Ceea ce vedeți în oglindă este determinat în mare măsură de iluminare - culoarea, intensitatea și locația acesteia. Nu există nimic mai rău decât nevoia constantă de a aprinde lampa pentru a putea răsfoi confortabil sau a efectua diverse tratamente de îngrijire. De aceea soluția ideală pentru toaletarea în baie sau dormitor sunt oglinzile cu iluminare LED. Confort, comoditate și în sfârșit lumina potrivită - exact așa!

Rezultate: 36
Filtrează după:

Oglinzi pentru baie cu iluminare

O baie cu lumină bună este visul tuturor! Atât accesul la lumina naturală, cât și cea care este introdusă în baie prin ajutorul lămpilor este importantă. Mai multe puncte de lumină sunt necesare pentru a utiliza confortabil baia, dar amplasarea lor nu este întotdeauna atât de ușoară. Care lumini sunt cele mai importante? Desigur, cele de lângă oglinzi! În fața oglinzii se petrece cea mai mare parte a timpului în baie, motiv pentru care toate lămpile sunt binevenite și chiar necesare alături. Dar cum să le alegeți pentru a vă ilumina corect fața? Nu este atât de simplu! Cu toate acestea, puteți ușura lucrurile și puteți alege o oglindă iluminată pentru baie, care va rezolva orice probleme. La aceste modele, lumina LED este o parte integrată în oglindă, avand o culoare și intensitate ideală pentru tratamentele de zi cu zi, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alte setări suplimentare. În plus, nu este nevoie de spațiu suplimentar pentru alte lămpi - astfel încât problema alegerii produsului care se va potrivi cel mai bine dispare. Oglinda cu iluminare LED este deci o soluție extrem de confortabilă și funcțională, iar datorită faptului că este complet iluminată, oferă o imagine perfectă, naturală, datorită căreia toate tratamentele de îngrijire pot fi efectuate cu precizie.

 

Oglinzi rotunde cu iluminare pentru baie

Oglinzile cu LED iluminate sunt o soluție modernă pentru fiecare baie. Sunt perfecte atunci când fiecare bucată de perete contează, adică în spațiile mici. Datorită oglinzilor iluminate, nu trebuie să sacrificați spațiul pentru lămpi suplimentare. Dar și în încăperile mari vor arăta foarte interesant, mai ales dacă agățați două una lângă alta. Oglinzile rotunde fac interiorul confortabil și ușor și, în același timp, sunt foarte decorative și pot fi valorificate oferind un decor interesant. Oglinzile cu LED-uri de iluminare, în ciuda designului lor simplu și atemporal, arată foarte elegant și modern, motiv pentru care vor arăta extrem de originale și vor fi un element important al design-ului interior. Totodată, pot fi folosite în multe amenajări, atât clasice cât și ceva mai avangardiste.

 

Oglindă cu iluminare led nu doar pentru baie

Designul atemporal face ca oglinzile suspendate luminate să poată fi folosite nu numai în baie, ci și în dormitor. Așezate deasupra mesei de toaletă, acestea vor fi, de asemenea, o soluție foarte confortabilă și stilată, care va aduce o atmosferă confortabilă, senzuală în dormitor. Interesant este că oglinzile de baie cu iluminare vor funcționa chiar și într-o cameră pentru copii, de exemplu, deasupra unei comode. Apoi, oferind o lumină delicată, vor fi o alternativă excelentă la veiozele pentru noptieră și, în același timp, vor decora camera într-un mod interesant. După cum puteți vedea, există o mulțime de posibilități de a utiliza oglinda de baie cu iluminare LED iar totul depinde de propria creativitate și de natura amenajării

 

În magazinul nostru vei găsi o mulțime de oglinzi de designer pentru băi cu iluminare LED. Verificați oferta noastră și alegeți cea mai potrivită oglindă pentru interiorul dvs.