1. Acasă
  2. Oglinzi
  3. Oglinzi asimetrica
  4. Oglindă perete lacrimă fara rama 45x90 cm
Se încarcă profilul
Oglindă perete lacrimă fara rama 45x90 cm

Oglindă perete lacrimă fara rama 45x90 cm

Adaugă la favorite Elimină din favorite
Descoperiți oglinda Oglindă perete lacrimă fara rama 45x90 cm, un produs cu adevărat unic și neobișnuit care aduce un strop de eleganță și stil în orice încăpere.
Varianta
Fara rama
Fara rama
Preț
379.99 RON
Cantitate:
- +
Data de livrare estimativă: 17.07.2024
Adăugați în coș
Calitate garantată
Modalități de plată multiple

Descoperiți oglinda Oglindă perete lacrimă fara rama 45x90 cm, un produs cu adevărat unic și neobișnuit care aduce un strop de eleganță și stil în orice încăpere. Această oglindă în formă de lacrimă fără ramă încorporează forma originală și designul grozav, care îi conferă o notă artistică unică și intrigantă.

Oglinda lacrimă este realizată în formă de picătură, lungă și neregulată, un element definitoriu care adaugă un accent decorativ puternic oricărui interior. Acesta nu este doar un obiect utilitar, ci și un punct focal care aduce personalitate și caracter spațiului dvs.

Având dimensiuni variate de la 35 x 70 cm până la 50 x 100 cm, oglindă 45x90 cm este suficient de mare pentru a fi practică, dar suficient de subtilă pentru a nu domina spațiul. Poate fi folosită într-o varietate de contexte, de la dormitoare și livinguri, până la băi și holuri, adăugând o notă de sofisticare și rafinament oriunde ar fi plasată.

Oglinda Oglindă perete lacrimă fara rama nu are ramă, ceea ce îi conferă un aspect curat și modern. Aceasta accentuează forma inedită a oglinzii și permite ca ea să se integreze armonios în orice stil de design interior, fie el clasic sau contemporan.

Oglindă perete lacrimă fara rama este mai mult decât o oglindă – este o declarație de design, o piesă de artă ce aduce un plus de stil oricărei încăperi. Îndrăzniți să fiți diferiți și să alegeti un obiect decorativ care să reflecte personalitatea dvs. unică. Îmbogățiți-vă spațiul cu această oglindă neobișnuită și transformați orice încăpere într-o capodoperă de design.

Informații despre produs

♦ Oglinda este realizată dintr-o tablă perfect netedă

 

♦ Margini din sticlă lustruită

 

Formă: neregulată (lacrimă)

 

Grosimea tablei: 4 mm

 

Sistem de asamblare: agățătoarele din metal + distanțiere din spumă

Partea din spate a oglinzii (folie de protecție) poate diferi în culoare față de ce este prezentat în ofertă. Acest lucru nu afectează calitatea produsului și nu constituie un motiv de reclamație.