1. Acasă
 2. Array ( [cid] => 559 [parent] => 1 [level] => 1 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-19 21:08:05 [number] => 20 [path] => 1 [name] => Oglinzi [pagename] => [subname] => [h1name] => Oglinzi [descr] =>

  Oglinzi elegante și rafinate pentru un interior de vis

  Îmbogățiți-vă casa cu oglinzi de înaltă calitate, care adaugă o notă de stil și sofisticare în orice încăpere.

  Aceste oglinzi atemporale sunt nu numai frumoase, ci și extrem de funcționale, fiind esențiale în fiecare locuință. Realizate din materiale durabile și finisaje de înaltă calitate, oglinzile noastre sunt concepute pentru a rezista trecerii timpului, oferind în același timp o reflecție clară și precisă.

   

  Cu o varietate de forme și dimensiuni, oglinzile noastre se potrivesc perfect în orice decor și stil, sporind atmosfera și creând iluzia de spațiu și luminozitate. Nu ratați ocazia de a vă transforma casa într-un sanctuar elegant și rafinat, optând pentru oglinzi care să vă reflecte personalitatea și gusturile rafinate.

  Diversitatea formelor și dimensiunilor - oglinzi potrivite pentru fiecare încăpere.

  Alegeți oglinzi care să se potrivească perfect nevoilor și preferințelor dvs., indiferent de mărimea sau stilul camerei. Grație gamei variate de forme și dimensiuni, veți găsi cu siguranță oglinzi care să completeze armonios fiecare spațiu din casa dvs.

  Optând pentru un model mare și impunător în living, veți crea un punct focal atrăgător și veți reflecta lumina naturală, contribuind la o atmosferă mai luminoasă și mai primitoare. De asemenea, oglinzile pot scoate în evidență elementele decorative și arhitecturale ale camerei, conferindu-i un aer sofisticat.

  Alegeți o oglindă montată pe perete sau așezată pe o comodă în dormitor. Aceasta poate fi un aliat de nădejde pentru pregătirea de dimineață și seara, oferindu-vă un spațiu pentru a vă verifica ținuta și coafura. În plus, o oglindă bine poziționată poate aduce un plus de romantism și intimitate în atmosfera camerei.

  În baie, oglinzile sunt indispensabile pentru a vă îngriji și răsfăța. Optați pentru modele cu iluminare și finisaje rezistente la umiditate, pentru o experiență optimă în această zonă a casei. O oglindă mare și frumoasă poate face minuni în spațiul restrâns al unei băi, creând iluzia de mărire și aerisire.

  Chiar și în hol, o oglindă bine plasată poate face diferența, întâmpinându-vă și pe oaspeții dvs. cu o senzație de deschidere și căldură. În plus, este locul ideal pentru a vă aranja rapid înainte de a ieși pe ușă.

   

  Investiți în oglinzi de calitate, care să vă reflecte personalitatea și să vă ajute să creați un interior de vis, adaptat nevoilor și stilului dvs. de viață. Nu ezitați să explorați gama noastră variată și să găsiți oglinzile perfecte pentru a transforma casa dvs. într-un cămin rafinat și elegant.

  Alege oglinzile potrivite și transformă-ți casa într-un cămin de lux

  Acum că ați descoperit numeroasele avantaje ale oglinzilor noastre elegante și rafinate, nu mai rămâne decât să vă bucurați de ele în propriul cămin. Nu uitați că oglinzile aduc luminozitate și iluzia de spațiu, conferă o notă de stil și sofisticare fiecărei încăperi și sunt esențiale în orice locuință. Cu o gamă variată de forme și dimensiuni, veți găsi cu siguranță soluția perfectă pentru a vă adapta nevoilor și gusturilor dvs.

  Nu ezitați să explorați oferta noastră bogată și să alegeți oglinzile care să vă reflecte personalitatea, să completeze designul interior și să aducă un plus de eleganță și rafinament în casa dvs. Un cămin cu oglinzi de calitate este un cămin luxos și primitor, unde vă veți simți în largul dvs. și veți putea să vă răsfățați alături de cei dragi.

   

  Beneficiați de calitatea, durabilitatea și designul atemporal al oglinzilor noastre și transformați-vă locuința într-un sanctuar al eleganței. A venit momentul să investiți într-un stil de viață rafinat și să vă bucurați de frumusețea oglinzilor care vă înconjoară. Alegeți oglinzile potrivite și începeți transformarea casei dvs. într-un cămin de lux, plin de farmec și stil!

  [descr_short] =>

  Descoperă puterea oglinzilor în a transforma orice încăpere într-un spațiu plin de stil și eleganță. Oglinzile aduc lumina și deschiderea, creând un mediu sofisticat în casa ta. Cu varietatea de forme și dimensiuni disponibile, poți alege oglinda perfectă pentru a completa decorul interior.

  Imaginează-ți o oglindă mare în dormitor, care adaugă profunzime și rafinament, sau o serie de oglinzi într-un aranjament original pe peretele din living. Oglinzile reușesc să creeze o atmosferă unică, în același timp îndeplinind și rolul practic în viața de zi cu zi.

  Alege oglinzile potrivite pentru a-ți îmbogăți spațiul și a crea un mediu impresionant și armonios, în care confortul și estetica se împletesc perfect.

  [descr_extra] => [meta_title] => Oglinzi decorative pentru perete - magazin Oglindomat.ro [meta_descr] => Descoperă noua colecție de oglinzi de perete moderne. Oferim multe dimensiuni, forme diferite și tipuri de rame. Verifică online! [meta_keywords] => [link] => /oglinzi [link_rewrite] => /oglinzi [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => 21,22 [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 3. Oglinzi
 4. Array ( [cid] => 1202 [parent] => 565 [level] => 3 [photo_id] => 2555 [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-11-20 15:21:14 [number] => 2 [path] => 1,559,565 [name] => Oglinzi cu ramă albă [pagename] => [subname] => [h1name] => Oglinzi cu ramă albă [descr] =>

  Oglindă cu ramă albă pentru living

  Dacă nu știi exact ce, știi sigur că albul se va purta mereu. De aceea oglinzile cu ramă albă sunt atât de populare și sunt adesea alese atât pentru băi, cât și pentru living-uri. Oglinzile albe suspendate sunt un decor grozav de perete - pot contrasta într-un mod interesant cu culorile închise sau pot deveni aproape invizibile, perfecte într-un concept interior minimalist. Oglinzile cu ramă albă, indiferent de dimensiune, arată ușor și delicat și, cel mai important, foarte elegant. Culoare universală înseamnă că vor fi mereu la zi, chiar dacă ideea amenajării interioare se schimbă. Oglinda cu ramă albă din lemn se potrivește perfect într-un living clasic, deasupra unei comode sau a unei canapele, deși există diferite variante - pentru interioare moderne, puteți alege o oglindă cu ramă albă de plastic, care se va potrivi perfect în amenajare, mai ales dacă rama este ușor lucioasă.

  Oglinzi moderne cu ramă albă

  Cu siguranță cel mai mare avantaj al oglinzilor cu ramă albă este caracterul lor atemporal. Oricât de mult se schimbă amenajarea sau designul interior – având o oglindă cu ramă albă, nu va trebui înlocuită cu un alt model. Pot fi adaptate oricărei amenajări, ba chiar agățate într-o altă cameră, cu garanția că se va potrivi și în acel spațiu. Oglinzile cu ramă albă, ca element decorativ, fac și interiorul puțin mai luminos - sunt delicate și ușoare, iar culoarea albă va da mereu impresia de curățenie. În plus, oglinda cu ramă albă este pur și simplu elegantă. Nu trebuie să vă faceți griji că va eclipsa alte accesorii sau, împreună cu tablourile și fotografiile de pe pereți, va crește impresia de splendoare și haos. Dimpotrivă – printre multe accesorii colorate, o astfel de oglindă va arăta cu mult bun gust și mai mult – este o soluție foarte sigură tocmai într-o situație în care multitudinea și varietatea decorațiunilor sunt puse în valoare. Merită să ne amintim că orice se reflectă în aceasta, creează iluzia optică a unor modele și culori suplimentare.

  Diverse variante de oglinzi cu ramă albă

  Oglinda dreptunghiulară cu ramă albă sau oglinda rotundă albă? Alegerea este dificilă, dar din fericire toată lumea va avea dreptate, deoarece indiferent de formă, oglinzile cu rame albe pur și simplu arată bine, indiferent de forma lor. Oglinzile dreptunghiulare albe sunt un element clasic care se potrivesc în orice încăpere și asigură confortul la utilizare. Oglinzile rotunde sunt ceva mai originale și sunt o decorațiune interesantă, mai ales dacă mai multe, de dimensiuni diferite, atârnă una lângă cealaltă. Vor fi perfecte atat în living cât și în baie.

   

  Acum că știi că albul este întotdeauna perfect, ce formă de oglindă se potrivește mai bine cu interiorul tău? În magazinul nostru veți găsi o mulțime de modele de oglinzi interesante cu rame albe. Alege-l pe cel mai bun și bucură-te de designul unic.

  [descr_short] =>

  Unii spun că albul nu este o culoare. Alții, la rândul lor, cred că este cea mai bună culoare - este elegantă, simplă, universală și atemporală. Noi știm un lucru - oglinda cu ramă albă este un adevărat succes întotdeauna. Va funcționa în orice cameră și cu orice amenajare, nu doar ca o piesă necesară, ci mai presus de toate un accesoriu frumos, elegant și clasic.

  [descr_extra] => [meta_title] => Oglinzi susepndate cu ramă albă [meta_descr] => Oglinzi suspendate cu ramă albă – moderne și minimaliste, se potrivesc cu ușurință design-ului interior. [meta_keywords] => [link] => /oglinzi-cu-rama-alba [link_rewrite] => /oglinzi-cu-rama-alba [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => [descr_seo] => [photo_ext] => jpg [photo_add_date] => 2022-09-10 15:04:13 [photo_size] => 757484 [photo_dim] => 1600x1600 [photo_code] => 139dadeaeb04b4a4a1ad4323fed70efc8364da68 [photo_add_by] => 34 [photo_file_name] => img-2452-miniatura-1 [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => 0 [photo_pin_y] => 0 [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 5. Oglinzi cu ramă albă
 6. Dreptunghiulara oglinda rama alba 80x60 cm
Se încarcă profilul
Dreptunghiulara oglinda rama alba 80x60 cm

Dreptunghiulara oglinda rama alba 80x60 cm

Adaugă la favorite Elimină din favorite
Oglinda dreptunghiulară cu ramă albă din MDF cu dimenasiunea 80x60 cm oferită de noi are un design simplu și elegant, care va completa perfect decorul oricărui interior.
Varianta
Cadru MDF alb
Cadru MDF alb
Preț
296.95 RON
Cantitate:
- +
Data de livrare estimativă: 08.12.2023
Adăugați în coș
Calitate garantată
Modalități de plată multiple

Oglinda dreptunghiulară cu ramă albă din MDF cu dimenasiunea 80x60 cm oferită de noi are un design simplu și elegant, care va completa perfect decorul oricărui interior. Le poți agăța pe perete în baie, dar și în hol, living sau dormitor. Mizați pe o oglindă modernă, dreptunghiulară, cu ramă albă, dacă sunteți în căutarea unui accesoriu pentru amenajarea dvs. și doriți să utilizați spațiul liber de pe perete. Oglinda cu ramă albă din MDF are o construcție solidă, datorită căreia vă va servi mulți ani. Oglinzile dreptunghiulare sunt realizate pe mai multe dimensiuni diferite pentru a facilita ajustarea lor la nevoile dumneavoastră. Oglinda poate fi atârnată pe perete în plan orizontal sau vertical.

Informații despre produs

♦ Oglindă din tablă perfect netedă

 

♦ Poate fi montată vertical sau orizontal

 

♦ Ramă elegantă albă din MDF

 

Geamul oglinzii este realizat din sticlă plată de 4 mm acoperită cu un strat care reflectă lumina. Întregul este închis într-o ramă elegantă din lemn MDF, care mărește valoarea estetică și asigură în plus o siguranță ridicată pentru utilizator.

 

Culoarea ramei: Ramă albă

 

Grosimea tablei oglinzii: 4 mm

 

Sistem de asamblare: agățătoare metalice + distanțiere din spumă