1. Acasă
  2. Oglinzi
  3. Oglinzi cu ramă neagră
  4. Oglinda dreptunghiulara rama neagra 50x50 cm
Se încarcă profilul
Oglinda dreptunghiulara rama neagra 50x50 cm

Oglinda dreptunghiulara rama neagra 50x50 cm

Adaugă la favorite Elimină din favorite
Oglinda dreptunghiulară cu ramă neagră din MDF cu dimenasiunea 50x50 cm oferită de noi are un design simplu și elegant, care va completa perfect decorul oricărui interior.
Varianta
Cadru MDF negru
Cadru MDF negru
Preț
229.99 RON
Cantitate:
- +
Data de livrare estimativă: 17.07.2024
Adăugați în coș
Calitate garantată
Modalități de plată multiple

Oglinda dreptunghiulară cu ramă neagră din MDF cu dimenasiunea 50x50 cm oferită de noi are un design simplu și elegant, care va completa perfect decorul oricărui interior. Le poți agăța pe perete în baie, dar și în hol, living sau dormitor. Mizați pe o oglindă modernă, dreptunghiulară, cu ramă neagră, dacă sunteți în căutarea unui accesoriu pentru amenajarea dvs. și doriți să utilizați spațiul liber de pe perete. Oglinda cu ramă neagră din MDF are o construcție solidă, datorită căreia vă va servi mulți ani. Oglinzile dreptunghiulare sunt realizate pe mai multe dimensiuni diferite pentru a facilita ajustarea lor la nevoile dumneavoastră. Oglinda poate fi atârnată pe perete în plan orizontal sau vertical.

Informații despre produs

♦ Oglindă din tablă perfect netedă

 

♦ Poate fi montată vertical sau orizontal

 

♦ Ramă elegantă din MDF negru

 

Geamul oglinzii este realizat din sticlă plată de 4 mm acoperită cu un strat care reflectă lumina. Întregul este închis într-o ramă elegantă din lemn MDF, care mărește valoarea estetică și asigură în plus o siguranță ridicată pentru utilizator.

Partea din spate a oglinzii (folie de protecție) poate diferi în culoare față de ce este prezentat în ofertă. Acest lucru nu afectează calitatea produsului și nu constituie un motiv de reclamație.

Culoarea ramei: ramă neagră

 

Grosimea tablei oglinzii: 4 mm

 

Sistem de asamblare: agățătoare metalice + distanțiere din spumă