1. Acasă
 2. Array ( [cid] => 559 [parent] => 1 [level] => 1 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-19 21:08:05 [number] => 20 [path] => 1 [name] => Oglinzi [pagename] => [subname] => [h1name] => Oglinzi [descr] =>

  Oglinzi elegante și rafinate pentru un interior de vis

  Îmbogățiți-vă casa cu oglinzi de înaltă calitate, care adaugă o notă de stil și sofisticare în orice încăpere.

  Aceste oglinzi atemporale sunt nu numai frumoase, ci și extrem de funcționale, fiind esențiale în fiecare locuință. Realizate din materiale durabile și finisaje de înaltă calitate, oglinzile noastre sunt concepute pentru a rezista trecerii timpului, oferind în același timp o reflecție clară și precisă.

   

  Cu o varietate de forme și dimensiuni, oglinzile noastre se potrivesc perfect în orice decor și stil, sporind atmosfera și creând iluzia de spațiu și luminozitate. Nu ratați ocazia de a vă transforma casa într-un sanctuar elegant și rafinat, optând pentru oglinzi care să vă reflecte personalitatea și gusturile rafinate.

  Diversitatea formelor și dimensiunilor - oglinzi potrivite pentru fiecare încăpere.

  Alegeți oglinzi care să se potrivească perfect nevoilor și preferințelor dvs., indiferent de mărimea sau stilul camerei. Grație gamei variate de forme și dimensiuni, veți găsi cu siguranță oglinzi care să completeze armonios fiecare spațiu din casa dvs.

  Optând pentru un model mare și impunător în living, veți crea un punct focal atrăgător și veți reflecta lumina naturală, contribuind la o atmosferă mai luminoasă și mai primitoare. De asemenea, oglinzile pot scoate în evidență elementele decorative și arhitecturale ale camerei, conferindu-i un aer sofisticat.

  Alegeți o oglindă montată pe perete sau așezată pe o comodă în dormitor. Aceasta poate fi un aliat de nădejde pentru pregătirea de dimineață și seara, oferindu-vă un spațiu pentru a vă verifica ținuta și coafura. În plus, o oglindă bine poziționată poate aduce un plus de romantism și intimitate în atmosfera camerei.

  În baie, oglinzile sunt indispensabile pentru a vă îngriji și răsfăța. Optați pentru modele cu iluminare și finisaje rezistente la umiditate, pentru o experiență optimă în această zonă a casei. O oglindă mare și frumoasă poate face minuni în spațiul restrâns al unei băi, creând iluzia de mărire și aerisire.

  Chiar și în hol, o oglindă bine plasată poate face diferența, întâmpinându-vă și pe oaspeții dvs. cu o senzație de deschidere și căldură. În plus, este locul ideal pentru a vă aranja rapid înainte de a ieși pe ușă.

   

  Investiți în oglinzi de calitate, care să vă reflecte personalitatea și să vă ajute să creați un interior de vis, adaptat nevoilor și stilului dvs. de viață. Nu ezitați să explorați gama noastră variată și să găsiți oglinzile perfecte pentru a transforma casa dvs. într-un cămin rafinat și elegant.

  Alege oglinzile potrivite și transformă-ți casa într-un cămin de lux

  Acum că ați descoperit numeroasele avantaje ale oglinzilor noastre elegante și rafinate, nu mai rămâne decât să vă bucurați de ele în propriul cămin. Nu uitați că oglinzile aduc luminozitate și iluzia de spațiu, conferă o notă de stil și sofisticare fiecărei încăperi și sunt esențiale în orice locuință. Cu o gamă variată de forme și dimensiuni, veți găsi cu siguranță soluția perfectă pentru a vă adapta nevoilor și gusturilor dvs.

  Nu ezitați să explorați oferta noastră bogată și să alegeți oglinzile care să vă reflecte personalitatea, să completeze designul interior și să aducă un plus de eleganță și rafinament în casa dvs. Un cămin cu oglinzi de calitate este un cămin luxos și primitor, unde vă veți simți în largul dvs. și veți putea să vă răsfățați alături de cei dragi.

   

  Beneficiați de calitatea, durabilitatea și designul atemporal al oglinzilor noastre și transformați-vă locuința într-un sanctuar al eleganței. A venit momentul să investiți într-un stil de viață rafinat și să vă bucurați de frumusețea oglinzilor care vă înconjoară. Alegeți oglinzile potrivite și începeți transformarea casei dvs. într-un cămin de lux, plin de farmec și stil!

  [descr_short] =>

  Descoperă puterea oglinzilor în a transforma orice încăpere într-un spațiu plin de stil și eleganță. Oglinzile aduc lumina și deschiderea, creând un mediu sofisticat în casa ta. Cu varietatea de forme și dimensiuni disponibile, poți alege oglinda perfectă pentru a completa decorul interior.

  Imaginează-ți o oglindă mare în dormitor, care adaugă profunzime și rafinament, sau o serie de oglinzi într-un aranjament original pe peretele din living. Oglinzile reușesc să creeze o atmosferă unică, în același timp îndeplinind și rolul practic în viața de zi cu zi.

  Alege oglinzile potrivite pentru a-ți îmbogăți spațiul și a crea un mediu impresionant și armonios, în care confortul și estetica se împletesc perfect.

  [descr_extra] => [meta_title] => Oglinzi decorative pentru perete - magazin Oglindomat.ro [meta_descr] => Descoperă noua colecție de oglinzi de perete moderne. Oferim multe dimensiuni, forme diferite și tipuri de rame. Verifică online! [meta_keywords] => [link] => /oglinzi [link_rewrite] => /oglinzi [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => 21,22 [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 3. Oglinzi
 4. Array ( [cid] => 1454 [parent] => 565 [level] => 3 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2023-05-05 09:14:58 [number] => 0 [path] => 1,559,565 [name] => Oglinzi ovale [pagename] => [subname] => [h1name] => Oglinzi ovale alungite [descr] =>

  Oglinzi ovale în lumea designului: expresii neașteptate ale stilului

  Oglinzile ovale au devenit o alegere neconvențională în lumea designului de interior, deoarece reprezintă o modalitate creativă și surprinzătoare de a adăuga personalitate unui spațiu. Aceste oglinzi au puterea de a transforma o încăpere banală într-un loc plin de viață și inspirație, conferind un aer artistic și sofisticat.

  Reflecții ale emoțiilor: oglinzi ovale în încăperi cu poveste

  Oglinzile ovale pot evoca emoții și amintiri, aducând în prim plan sentimentele și conexiunile dintre oameni și spațiul în care trăiesc. Plasarea unei oglinzi ovale într-o încăpere specială, cum ar fi dormitorul sau livingul, poate să capteze momente neprețuite ale vieții noastre și să le etaleze într-un mod unic, ca un tablou viu al vieții noastre de zi cu zi. Încorporarea oglinzilor ovale în designul interior poate crea o atmosferă de poveste, în care fiecare reflecție devine o parte esențială a narațiunii noastre personale. Aceste oglinzi ne permit să ne redescoperim pe noi înșine și să privim în adâncul sufletului nostru, aducând în prim plan emoțiile și trăirile pe care le-am ascuns poate prea bine.

  Oglinzi ovale într-o lume de artă: transformă-ți casa într-o galerie personală

  Oglinzile ovale pot servi și drept piese de artă, având potențialul de a transforma casa noastră într-o galerie personală care să reflecte gusturile și pasiunile noastre. Prin îmbinarea diferitelor forme, dimensiuni și rame ale oglinzilor ovale, putem crea compoziții impresionante pe pereții casei noastre, care să atragă privirile și să invite la contemplare. Nu ezita să îți lași imaginația să zboare și să experimentezi cu aranjamentele de oglinzi ovale în casa ta. Descoperă potențialul acestor oglinzi de a adăuga straturi de profunzime și personalitate în orice încăpere și bucură-te de un stil unic, care să îți reflecte personalitatea și pasiunile.

  [descr_short] =>

  Oglinzile ovale adaugă un strop de rafinament în orice încăpere și se potrivesc cu ușurință în diverse stiluri de design interior. Disponibile în diferite dimensiuni și fără ramă, aceste oglinzi se adaptează perfect nevoilor dvs. Fie că doriți să amplificați iluzia de spațiu în baie, să adăugați un element decorativ în dormitor sau să oferiți o notă sofisticată în sufragerie, oglinzile ovale sunt soluția ideală. Potrivite pentru stiluri moderne, clasice sau vintage, oglinzile ovale îmbogățesc decorul ales și aduc un plus de valoare estetică. Alegeți oglinzile ovale pentru un ambient deosebit și plin de vitalitate în orice spațiu.

  [descr_extra] => [meta_title] => Oglinzi ovale de perete agățat [meta_descr] => Descoperă oglinzile ovale, accesorii elegante și versatile care adaugă un plus de stil și rafinament în orice încăpere. [meta_keywords] => [link] => /oglinzi-ovale [link_rewrite] => /oglinzi-ovale [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 5. Oglinzi ovale
 6. Oglinda forma neregulata fara rama 52x90 cm
Se încarcă profilul
Oglinda forma neregulata fara rama 52x90 cm

Oglinda forma neregulata fara rama 52x90 cm

Adaugă la favorite Elimină din favorite
Oferăm o oglindă ovală fără ramă, cu dimensiunile de 52x90 cm, ce îmbină designul modern cu eleganța clasică.
Varianta
Fara rama
Fara rama
Preț
384.95 RON
Cantitate:
- +
Data de livrare estimativă: 08.12.2023
Adăugați în coș
Calitate garantată
Modalități de plată multiple

Oferăm o oglindă ovală fără ramă, cu dimensiunile de 52x90 cm, ce îmbină designul modern cu eleganța clasică. Această oglindă poate fi amplasată în orice cameră a casei, aducând un plus de rafinament și strălucire. Datorită construcției simple și solide, oglinda va putea fi folosită de-a lungul anilor. De asemenea, gama noastră de oglinzi ovale fără ramă este disponibilă în mai multe dimensiuni, pentru a se potrivi perfect oricărui tip de încăpere și stilului tău preferat. Alege această oglindă pentru a-ți îmbunătăți decorul și a oferi un aer sofisticat casei tale.

Informații despre produs

♦ Oglinda este realizată dintr-o tablă perfect netedă

 

♦ Margini din sticlă lustruită

 

Formă: ovală

 

Grosimea tablei: 4 mm

 

Sistem de asamblare: agățătoarele din metal + distanțiere din spumă

 

 

 
 

 

Alte produse din această categorie: